2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 63 پست
28 روزم عزیزم

به احتمال زیاد اواسط سیکل یعنی سیزدهم یا چهاردهم روز تخمکگزاریه شما از روز دهم بزن تا روزی که دوخطش مثل هم شد شبش اقدام کن روز بعدش هم بزن اگه کمرنگتر از روز قبل بود یعنی همون روز بوده اگه خط پایینش پرنگتر از بالایی شد شبش دوباره اقدام کن بعضی موقع ها خط پاززنی از بالایی پرنگتر میشه که اون دقیق تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به احتمال زیاد اواسط سیکل یعنی سیزدهم یا چهاردهم روز تخمکگزاریه شما از روز دهم بزن تا روزی که دوخطش ...

تو این اوضاع ک قصد اقدام ندارم دیدم استادی گفتم یاد بگیرم بعدا به دردم میخوره خخخ

مامان سه تا قندعسل

تو این اوضاع ک قصد اقدام ندارم دیدم استادی گفتم یاد بگیرم بعدا به دردم میخوره خخخ

شوخی کردم بابا ودی خداییش دو ساله هرماه استفاده کردم ایشالا بسلامتی هر موقع اقدام کردی و سوال داشتی خوشحال میشم راهنماییت کنم گلم شما هم برام دعا کن نی نیم سالم باشه بارداری خوبی ندارم جفتم پایینه با انواع و اقسام درد 

شوخی کردم بابا ودی خداییش دو ساله هرماه استفاده کردم ایشالا بسلامتی هر موقع اقدام کردی و سوال داشتی ...

انشالله بسلامتی زایمان کنی منم بارداری اولم جفتم پایین بود فقط مراعات میکردم خداروشکر بخیر گذشت تو هم نگران نباش

مامان سه تا قندعسل

منو راهنمایی کن چه مارکی بخرم ؟از روز چندوم سیکل استفاده کنم

من شنیدم مدیکور بهتره ولی تا حالا خودم پیدا نکردم. بستگی به اینکه سیکلت چند روزه هست باید وسطش رو انتخاب کنی و حدودا از 2 روز قبلش بذاری
مثلا اگه 28 روزه هستی روز 14 میشه وسط سیکلت و بهتره از روز 12 دیگه کیت بذاری. سعی کن یه ساعت مشخصی رو برای کیت گذاری انتخاب کنی. معمولا بهترین زمانش تا 7 شبه

حتما برای بارداری نیست حتی برای جلوگیری از بارداری هم میتونی ازش استفاده کنی. البته به نظرم به درد اونهایی که سیکلشون نامنظمه نمیخوره