2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استاد کیت شدم از بس که استفاده کردم لطفا عکس و سوال

استاد جون به نظرت منطقیه روز 30 ام پریود کیت دوتا خط بیوفته؟ هم ترشحاتم شل و شفاف شد هم کیت دو تا خط انداخت. واسه خنده کیت گذاشته بودم که سورپرایز شدم

ترشحات شفاف دارم ، به شکمم دست میزنم سفته ولی کمردرد دارم، گهگداری دردی شبیه پریودی هم دارم&nbs ...

هنوز به موعد پریودت نرسیدی. زوده واسه همین منفی شد. به امید خدا پریود نشی و یه هفته دیگه دوباره بی بی چک بذاری و مثبت بشه

استاد جون به نظرت منطقیه روز 30 ام پریود کیت دوتا خط بیوفته؟ هم ترشحاتم شل و شفاف شد هم کیت دو تا خط ...

همه چیز ممکنه عزیزم من با حساب اینکه اواسط دوره تخمکگزاریم بوده دو روز به موعدم رابطه داشتم و در کمال ناباوری دو هفته بعد تستم مثبت شد و الان هم دخترم پنج سالشه شما بعد پریودت دورهای مختلف مثلا اواسطش آخر دورهت بازم تست بزن اگه مثبت بود شاید کیست داری اگه منفی بود همون تخمکگزاری آخر دوره ت که مثبت شده درسته البته دارو هم اگه استفاده کردی بی تاثیر نیست بهر حال باید در فواصل مختلف تستو تکرار کنی تا متوجه زمان دقیقش بشی

همه چیز ممکنه عزیزم من با حساب اینکه اواسط دوره تخمکگزاریم بوده دو روز به موعدم رابطه داشتم و در کما ...

پریودم که منظم نیست اما اواسط دوره هر ماه کیت میذارم معمولا زمان تقریبیش دستمه اما این ماه تو همون بازه ها ها همش کیتم منفی میشد اما دیروز و پریروز مثبت شد. منم اقدام کردم    

پریودم که منظم نیست اما اواسط دوره هر ماه کیت میذارم معمولا زمان تقریبیش دستمه اما این ماه تو همون ب ...

ایشالا که میگیره گلم و منجر به بارداریت میشه اگه همه چی رو قانون انسانی و حساب کتاب بود که این همه بچه خواسته و ناخواسته متولد نمیشد و نقش آفریدگار در خلقت انکار میشد قطعا خواست خدا بر همه چی مقدمه ایشالا در بهترین موقعیت که فکرشم نمیکنی خدا هدیشو بهت عطا میکنه گلم