2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 63 پست

بچهها من هر دو تا تخمدانم آندومتریوز دارم از آبان ماه کلومیفن و‌پروژسترون استفاده کردم بعدش بهم لتروزول و آمپول Hmg , hcg دادن ماه قبل مردم از درد و گرگرفتگی... آخرشم دوتا فولیکولی که داشتم ترکید و مردم از درد، این ماه بخاطر کرونا نتونستم دیگه پیگیر درمان بشم،شوهرمم یکمم مشکل داره که کلومیفن و hcgاستفاده میکنه،باورم نمیشه بدون قرص تخمک آزاد کرده باشم خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دو تا خطش پرنگه یعنی دوازده تا سی وشش ساعت بعد تخمکگزاریه امشب اقدام کن فردا هم دوباره کیت بزن اگه پرنگتر شد خط پایینی یعنی هنوز نشده فردا شبم اقدام کن اگه خط دومش کمرنگتر شد یعنی تخمکگزاری اتفاق افتاده من هر موقع مثل کیت شما میشد فرداش خط پایینی پرنگتر میشد

سلام دوستان عزیزم 

من روز هفدهم پریودم بودم که کیت تخمه گذارم مثبت شد و نزدیکی داشتم تا چندروز بعدش ، امروز که بیست و چهارم پریودم میشه همین الان ببخشید چند تا لک دیدم، دیروز و امروزم درد پریودی داشتم من باید ۲۷این ماه پریود میشدم ، ناراحتم

سلام دوستان عزیزم  من روز هفدهم پریودم بودم که کیت تخمه گذارم مثبت شد و نزدیکی داشتم تا چندروز ...

عزیزم احتمالابارداری اون لک هاهم واسه لانه گزینیه.تبریککک منم دعا کن