2777
2789
عنوان

بخاطر حرف یه کاربر این موقع شب ...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حالا بااین چی کنم 😭 خب برنامه فردا رو هم فهمیدم دلمه 🤣🤣🤣

عزیزم 😂😂😂😂چقد باحالی 😅😅😅

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

البته من دلمه رو فقط با برگ انگور دوست دارم برگم همیشه دارم فردا میپزم مرسی از پیشنهاد خوبت گلم😘

آخ من عاشق برگم، حیف ندارم، نوش جونت

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

عزیزم 😂😂😂😂چقد باحالی 😅😅😅

قربانت 😘 من بشدت هوسی ام پسرمم به خودم رفته ۴ سالشه تکون میخوره میگه مامان بوی فلان چیز میاد منم چون کاملا درکش میکنم از زیر سنگم شده تهیه میکنم 😁

خانومای سرآشپز رمز خوشمزه شدن قورمه سبزیتون رو بهم یادمیدین ؟لطفا 

از خودم تعریف نمیکنم ولی اینو بگم یه عده بدجور منتظرن قرنطینه و کرونا تموم بشه دوباره غذاهای منو بخورن بخصوص خواهرم ، من میگم سبزی خیلی مهمه اما بعد از اون رسیدگی میخواد من برای شام قورمه رو از ساعت ۲ بار میذارم حسابی جا بیفته ، پیاز که سبک شد گوشت رو تفت میدم تا به روغن بیفته زردچوبه فراوون و فلفل سیاه میزنم بعد سبزی رو باهاش تفت میدم و لوبیا رو اضافه میکنم و آب جوش اضافه میکنم من آب رو خیلی کم میریزم، ساعت پنج لیمو عمانی هایی که تلخ نیستن و توی آبجوش خیسوندم رو اضافه میکنم ساعت ۶ چندتکه لواشک آلو ترش خونگی  و یه حبه سیر درشت میریزم و ساعت هفت نمک و آبلیمو و ساعت هشت و نیم هم سرو میکنم ... به همین سادگی به همبن خوشمزگی😁