2777
2789
عنوان

بخاطر حرف یه کاربر این موقع شب ...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بهش فکر کن پاشو برو سراغش پشیمون میشیا😁

ماکروفرم خرابه

اونم تو یخچاله.حالشو ندارم 😀

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اسی توی قرنطینه شکمو شده

منکه بعد زایمان شکم داشتم الان دیگه انگار ۷ماهه حاملم تو قرنطینه😀

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اوف عالیه من  اگ همه چیزو باهم قاطی نکنم خوردم نمیشه فقط از شوهرم یکم چشم میزنم ک یه جوری نگاه ...

خدا میدونه یه دوست خانوادگی داشتیم که پسرشون یبار سرسفره اشکمون رو درآورد ببین برنج و مرغ رو کشید بعد سالاد شیرازی رو خالی کرد رو غذاش دامادمون خیلی شوخه یه لحظه چشمش خورد مارو متوجه کرد ببین یعنی نمیدونستیم چطور بخندیم فقط خیلی بامزه بود کارش

😁 فدای تو یه انگیزه ای میشه که خانما مثل خودم دنبال اسم غذا نباشن هوس که بیفتن دیگه باقیش حله🤣

آره آفرین 😄ما تازه قرمه خوردیم میخوام فردا دلمه فلفل دلمه ای درست کنم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️