2777
2789
عنوان

بخاطر حرف یه کاربر این موقع شب ...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 61 پست
آخ من عاشق برگم، حیف ندارم، نوش جونت

فصل انگور برگ بخر زیاد بعد که شستی و آبش حسابی خشک شد بریز تو نایلون بذار فریزر اینجور مواقع بسته رو باز کن کامل بنداز آبجوش چندلحظه ای باز میشه و برگا نرم عالی میشه ، ممنون گلی😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربانت 😘 من بشدت هوسی ام پسرمم به خودم رفته ۴ سالشه تکون میخوره میگه مامان بوی فلان چیز میاد منم چو ...

جالبه منم یه عمر هوسی بودم، یعنی یکسره ویار داشتم، از وقتی باردار شدم دوماهه اصلا و ابدا هوس هیچی نمیکنم!!!!!! هیچیا

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

فصل انگور برگ بخر زیاد بعد که شستی و آبش حسابی خشک شد بریز تو نایلون بذار فریزر اینجور مواقع بسته رو ...

چقد عالی ،، حتما اینکارو. میکنم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

جالبه منم یه عمر هوسی بودم، یعنی یکسره ویار داشتم، از وقتی باردار شدم دوماهه اصلا و ابدا هوس هیچی نم ...

طبیعیه عزیزم من حتی به بوی برنج خیس خورده هم حالم بدمیشد تا چهار ماه هیچیییی دوست نداشتم پنج کیلو کم کردم اولین چیزی که هوس کردم همبرگر بود! بعد اون خوب شدم 

طبیعیه عزیزم من حتی به بوی برنج خیس خورده هم حالم بدمیشد تا چهار ماه هیچیییی دوست نداشتم پنج کیلو کم ...

من تهوع ندارما شکر خدا.... ولی بی تفاوت و بی ذوق شدم، قدیما عاشق غذا بودم الان نه

من تهوع ندارما شکر خدا.... ولی بی تفاوت و بی ذوق شدم، قدیما عاشق غذا بودم الان نه

خداروسکر که تهوع نداری خیلی بد بود ... درست میشی نگران نباش یکم که بگذره به حالت عادی برمیگردی انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم🙏