2777
2789
عنوان

دل شکسته صورت کبود بی پناه

442 بازدید | 32 پست

اگه ازدواج میکردین همسرتون با زن داداشش رابطه داشت تو بیست سالگی طلاق میگرفتین و برای دومین بار تو بیست و دو سالگی ازدواج میکردین همسرتون بی جهت میزد توهین میکرد ب خانوادتون تهمت بهت میزد اجازه هیچ کاری نداشتین تا دم در حیاط نمیرفتین و دوتا بچه داشتیت از ازدواج دوم چکار میکردیت خریت کردم بچه دار شدم میدونم سرزنشم نکنین الان چکار میکردین بی پول با مهریه چهاردتا سکه ی راهی برارین جلو پام تا سکته نکردم همه بدنم درد میکنه ار کتک کاش بمیرم  خدایا خیلی حالم بده شوهرم مشاوره نمیا فکر میکنه دیوونه ها میرن مشاوره دوسم داره ولی داره عذابم میده 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

منم ازدواج دوممه،همه چیو تحمل میکنم،نمیخام دوباره جدا بشم

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

چی بگم عزیزم

بازم باهاش مدارا کن تا نزنه اگه یه مدت طولانی باهاش مدارا کردی که نزد دیگه از سرش میوفته

غصه نخور بچه هاتو داری

نذار اونا غمتو ببینن،شاد بزرگشون کن

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو اگر بتونی حضانت بگیری خوب میشه... فوقش میری جایی کار میکنی 

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

عزیزم اگه هیچ راهی نداری

سعی کن قلق شوهرت دستت بیاد و نزاری به مرحله ای برسه که دست روت بلند کنه

متاسفم خیلی دلم گرفت از این اوضاع

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
منم ازدواج دوممه،همه چیو تحمل میکنم،نمیخام دوباره جدا بشم

منم میترسم از مطلقه شدن واسم سنگینش

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

طلاق.گور بابای بچه.اتقد حرص میخورم وقتی کسی برا حاطر بچه حاضره زندگیش نابود بشه.راستی برادر شوهر اولت نفهمید زنش با شوهرت اولت رابطه داشته؟

جون عزیزانتون برا خلاصی همه ی مریضا از این بیماری یه صلوات بر محمد و آل محمد بفرستین به امید شفای تمامی بیماران