2777
2789
عنوان

دل شکسته صورت کبود بی پناه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 32 پست
طلاق.گور بابای بچه.اتقد حرص میخورم وقتی کسی برا حاطر بچه حاضره زندگیش نابود بشه.راستی برادر شوهر اول ...

فهمید ب روی خودش نیورد

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
مگه كتك دليل و توجيحم داره!!!!!😳😳😳😳

خب شاید ایشون یه حرف بدی زده یا کاری کرده که اون عصبانی شده و کتک زده 

من نگفتم توجیحش و دلیلش چیه گفتم تو چیکار کردی که اون شمارو زده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه هیچ راهی نداری سعی کن قلق شوهرت دستت بیاد و نزاری به مرحله ای برسه که دست روت بلند کنه م ...

خیلی سکوت میکنم ولی از یجایی ب بعد منم میزنم ب سیم اخر

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
😔😔😔 خب چیکار کردی که زدتت بی دلیل کتک زده دیوونس

مادرش اینجا بوده دیگه چند روزه فقط پسرشو فحش میده میگه روانیه

خانوادت چطورن !!!؟ پشتوتو ميگيرن!؟ شاغلي !؟ يا مي توني شاغل شي!؟

الان که نمیزاره بیرون برم که بخوا کار کنم خانوادم پولدار نیستن

چی بگم عزیزم بازم باهاش مدارا کن تا نزنه اگه یه مدت طولانی باهاش مدارا کردی که نزد دیگه از سرش میوف ...

بچه هام وحشت زده ان دخترم دیشب تا صب ناله میکرد توخواب

مادرش اینجا بوده دیگه چند روزه فقط پسرشو فحش میده میگه روانیه

خب آدم روانی رو نمیشه باهاش زندگی کنی 

برو ازش شکایت کن دیه بگیر و مامور بیار میبرنش بازداشت میکنن وقتی این کارارو کردی دیگه جرعت نمیکنه دوباره بزنه از این موردا زیاد دیدم تا شکایت کرده طرف خودشونو جمع میکنن دست بلند نمیکنن

عزیزم اگه چاره ای دگه ای نداری صبور باش با صنایع دستی و دو خت و دوز خودت رو سرگرم کن بچسب به دلخوشی ...

بخدا کم اوردم الکی پاپیچم میشه که دعوا درست کنه

نزن خواهر به سيم اخر براي ارامش خودت و بچه هات ميگم حتي سعي كن نقش بازي كني الكي قربون صدقش برو تا مي توني ازش پول بكش سعي كن خرش كني خونه ماشين به نامت كنه ... فيلم بازي كن فيلم نديدي تا حالا!!؟ هرگز بهونه كتك بهش نده !!! 

بچه هام وحشت زده ان دخترم دیشب تا صب ناله میکرد توخواب

بمیرم براش

منم دختر پنج ساله دارم میبینم اگه دعوامون بشه این بچه چه حالی داره

حس میکنم یکم تو دعوا ساکت نمیمونی و جواب میدی

من تازه چند ماهه تونستم خودمو کنترل کنم و هیچی نگم

توام هرجور شده فقط سکوت کن

البته با سکوت من بیشتر حرص میخوره ولی اخرش ساکت میشه

وسط حرفاش میرم با بچه ام حرف میزنمو مهربونی میکنم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

ببین با وکیل یا تو همین گوگل ببین چطوری میتونی حضانت بچه هات بگیری

بچهات چند سالشونه ؟پسریا دختر 

دوما اینکه باش صحبت کنن راضیش کن برید مشاوره

واگه راضی نشدهرکاری کردی 

حتما کتک که زد پزشک قانونی برو 

بچه ها ازش بگیرطلاق بگیر 

۱۴ تا سکه الان دونه ای ۶ تومانه 

میشه حدودا ۸۴ تومان میتونی خونه رهن کنی 

بعدشم بچه هات که بگیری دولت مجبورمیکنه شوهرت که به بچه هات خرجی بده

بعدم خودت یارانه ات داری 

وتحت پوشس بهزیستی برو

بعدم برو سرکار اگ نتونتستی 

برو خیاطی وارایشگری یادبگیر پول دربیار

اصلاهم طلاق برات سخت سنگین نباشه 

شوهر مگه میخواد چکارکنه برات که ارزش کتک خوردن داشته باشه 

تو انسانی مگه چقدر وقت زندگی داری 

بچه هاتم هیچ وقت ول نکن

ببین با وکیل یا تو همین گوگل ببین چطوری میتونی حضانت بچه هات بگیری بچهات چند سالشونه ؟پسریا دختر&nb ...

دارم دلمو ب دریا میزنم که برم نمیزاره میگه خونه اقات شلوغه بچه هام کرونا میگیرن منم بدون بچه هام نمیرم