2777
2789
عنوان

خواستگارم کلش بازه

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 82 پست
روزای سختی خواهی داشت،ترک کردنش به همین راحتی نیست سعی کن بیشتر مجابش کنی اکانتشو بفروشه

خواست بفروشه اگهی داد ولی گفت ارزش کلشم بالاترازاین حرفاس.روزایی ک کلشوپاک کرد انقد اخلاقش بامن خوب بودا.ولی الان زودعصبی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواست بفروشه اگهی داد ولی گفت ارزش کلشم بالاترازاین حرفاس.روزایی ک کلشوپاک کرد انقد اخلاقش بامن خوب ...

شوهر من بازی میکنه صداش میکنم میگه خفه شو لال شو تمرکزم به همم ریخت چی باعث شده فکر کنی از بازی مهم تری

خواست بفروشه اگهی داد ولی گفت ارزش کلشم بالاترازاین حرفاس.روزایی ک کلشوپاک کرد انقد اخلاقش بامن خوب ...

من خودم کلش داشتم میدونم دقیقا چه شرایطی هست،یکم از خانواده های هم سن و سال خودتون براش بگو،بگو اونا چقد شرایطشون خوبه ولی تو با این بازی همه چیزو خراب میکنی،یکم بترسونش از اینده تلنگر بزن

به قرآن قسم میخورم ک این زندگی آینده نداره از منه نابود بشنو ک داره کارای طلاقشو میکنه

من فقط ب این امیدم ک ازسرش میوفته وقتی ازدواج کنیم.خدالعنتشون کنه ینی چپانقد بی جنبن بایه بازی کارب طلاق بکشه?من بهش میگم پاک کن التماس میکنم میگه نمیتونم.باورم نمیشه

من خودم کلش داشتم میدونم دقیقا چه شرایطی هست،یکم از خانواده های هم سن و سال خودتون براش بگو،بگو اونا ...

هزاربارگفتم.هزاربارپاک کرد.ولی دزدکی بازی میکنه.وقتی اخلاقش عوض میشه میفهمم دوباره شروکرده.اخه خودش بیشترازامن عذاب میکشه.تپش قلب گرفته

من فقط ب این امیدم ک ازسرش میوفته وقتی ازدواج کنیم.خدالعنتشون کنه ینی چپانقد بی جنبن بایه بازی کارب ...

ببین تو که میدونی گول نخور از سرش نمیفته من 

وقتی فهمیدم اهل گیمه که عقد کرده بودم 

مادر لعنتیش نگفته بود ب من خیر نبینه الهی

الان همش گریه میکنم شب و روز

امامان کثافتش هم میگه فکر میکردم بعد ازدواج از سرش میفته

هزاربارگفتم.هزاربارپاک کرد.ولی دزدکی بازی میکنه.وقتی اخلاقش عوض میشه میفهمم دوباره شروکرده.اخه خودش ...

ببین شوهر من یه جوری شد ک 3 شب رفت بیمارستان قلبش درد می‌گرفت انقد حرص می‌خورد سر وارکرافت و اینا

هزاربارگفتم.هزاربارپاک کرد.ولی دزدکی بازی میکنه.وقتی اخلاقش عوض میشه میفهمم دوباره شروکرده.اخه خودش ...

من خودم با کار کردن زیاد از یادم رفت اخرشم بخشیدمش به یه دانشجو غریبه که اصلا نمیشناختمش،دیگه رفت که رفت

ببین شوهر من یه جوری شد ک 3 شب رفت بیمارستان قلبش درد می‌گرفت انقد حرص می‌خورد سر وارکرافت و اینا

اینم همینطوری شد.بعدپاک کرد 7ماه.گفت دیگ بدم میادازکلش.الان ک دانشگاه تعطیله دوباره بازی میکنه.میگه من زن بگیرم سرم گرم میشه

منه خر 5ساله عاشقشم.چجوری ولش کنم.میترسم بدون اون نتونم

ای بابا

ببین من 3 ساله باهاشم

میدونی ک رابطه زن و شوهری از دوستی بیشتره و این نزدیکی ممکنه عشق بیاره

اما بعد این سالها و با این هنه نزدیکی و پول و تفریح میشینم گریه میکنم میگم هیچ کدوم به درد نمیخوره تو معتادی

همین ک گفتم برو نت بخون میفهمی بخدا