2777
2789
عنوان

اینا علائم چیه؟

169 بازدید | 13 پست

وقتی میخوام شب بخوام بخدا میگم صبح بیدار نشم، ولی در طول روز ادم شادی ام و خیلی بگو بخند میکنم با اینکه کوه مشکلاات رو دوشمه. اما شب ک میشه دلم میخواد فرداش پانشم 

علائم ......هست🙃🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیدونم.ولی کم  کم کن داری افسردگی میگیری انگار.ی جور  ناامیدی

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

افسردگیه به نظرم منم اینجوریم ولی نه به این شدت میخندم ولی حس میکنم از درون مردم 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
چون طول روز سرت گرمه شب که میشه تنهایی غم وغصه هات یادت میاد.

تا وقتی خوابم ببره گوشی دستمه ... شب و روزم یکی شده اما موقع خواب ارزوی مرگ میکنم و صبح ک میبینم هنوز زندم استغفااار میکنم میگم خدا تو بهتر صلاح مو میدددونی

تا وقتی خوابم ببره گوشی دستمه ... شب و روزم یکی شده اما موقع خواب ارزوی مرگ میکنم و صبح ک میبینم هنو ...

داری افسردگی میگیری.بهتره بعد تعطیلات ی مشاوره بری

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

فکر می کنم خودت رو نمی شناسی...شادیت واقعیه؟می تونیرو با. خودت رو راست باشی...به چه دلایلی شادی...یا منطورت الکی سرخوش بودنه...ادمی برای بودن و شاد بودن خیلی دلایل داره ...یچیزی تو عمق وجودت اذیتت می کنه باید اونو رفع کنی...و مدام داری اون دلیل و موضوع رو تو وجودت انکار می کنی ...ی چیزی خیلی قلبتو جریحه دار کرده...جدیدا اتفاق خوبی برای نزدیکان افتاده 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
مدت هاست اینطورم قبل قرنطینه

خوب اگه از قبل قرنطینه این افکار رو داشتی و واقعا دلیلش روزمرگی بوده باید سعی کنی از این حالت دربیای،کتابای جدید بخونی اهداف جدید و قابل دسترس برای خودت تعیین کنی و برای رسیدن بهشون برنامه ریزی کنی،سعی کنی به دیگران کمک کنی تا احساس مفید بودن در وجودت تقویت بشه،و البته شب موقعی به تخت خواب بری که واقعا از خواب داری بیهوش میشی که افکار منفی مجال پیدا نکنن که تحت تاثیر قرارت بدن،اما اگر احساسات منفی دیگه ای هم داری که باعث این حالت میشه،مثل احساس گناه،احساس بی کفایتی یا احساس اینکه وجودت به دیگران آسیب میزنه و برعکس بهتره با یه روانشناس در موردش صحبت کنی

فکر می کنم خودت رو نمی شناسی...شادیت واقعیه؟می تونیرو با. خودت رو راست باشی...به چه دلایلی شادی...یا ...

شادیم از ته دل نیست ولی دوست ندارم به غم هام مجال بدم از پا درم بیارن واسه همین توی طول روز فقط به خنده میگذرونم اما شب که میشه از اینکه هیچ چیز سرجاش نیست تو زندگیم و ضرباتی که خوردم اذیتایی که شدم دلم میخواد سرمو بزارم زمین و دغدغه ای نداشته باشم. یک گم خسته ام. اما باز بخودم تلقین میکنم اگر مشکل دارم توان تحمل کردنشم دارم اینطوری تو طول روز دووم میارم ولی امکان نداره شب ارزوی مرگ نکنم