2777
2789

سلام دوستان من دو هفته پیش یه تایپیک زدم راجع به عفونت قارچی ویکی از خانمها قرص لاکتوفم رو پیشنهاد داد از اون روز تا الان رعایت کردم ولی باز خارش  دارم الان رفتم درمورد لاکتوفم سرچ کردم قیمتش 200هزارتومنه😨 خب پس ازتون سوال دارم ایا ماست های پروبیوتیک هم اثر بخشی درحد لاکتوفم دارن توروخدا راهنماییم کنین خیلی خسته شدم قبلانا شاید یه روز خارش وسوزش داشتم اما الان نزدیک دوماهه درگیرشم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاکتوفم خازش رو درمان نمی کنه یبه متعادل سازی واژنت کمک می کنه برا خارشت باید فلوکونازول یا میترو میندازول بخوری تا قارچ یا عفونت از بین بره

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

هزیزم شاید قارچ نیست عفونت انواع مختلف داره با ی دارو خارش ممکنه بدتر بشه 

من نمیدونم ولی اصولا سفکسیم عفونت هارو ازبین میبره سفکسیم ۲۰۰صبح و شب 

و ی پیشنهاد دارم وان و در حموم پره اب کن ی قاشق بتادین بریز بشین

لاکتوفم جلو گیری میکنه از عفونت خیلی درمان عالی نداره

خب همونم که جلوگیری کنه خیلی خوبه من نظرات نود درصد افرادی رو که  ازش استفاده میکردن خوندم  همه ازش تعریف کردن 

دکتررفتی؟

نه درحقیقت من بعد اینکه برای عفونت ادراری دکتر رفتم ودکتر برام سپیروفلوکاسین نوشت ودوره مصرف داروهامو تکمیل کردم این وضعیت پیش اومد الانم که با وجود کرونا نمیشه رفت دکتر

من فقط تاثیر شستشو با آب نمک رو دیدم. فوق‌العاده بوده

میشه بگی نسبتای اب به نمک چند به چند بود بعد هر دفعه که میرفتی دستشویی خودتو با اب نمک میشستی یا اینکه میرفتی مینشستی تو اب نمک