2777
2789
عنوان

اگ بیمار کرونایی دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 61 پست
هیچ وقت دارو سر خود مصرف نکنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻😡😡

فعلا ک تو بیمارستانا یاد ندارن درمان کنن امار فوتی ها بالاس این بنده خدا درمانشو پیدا کرده مگ تو خونه با همین داروهای ک گفته درمان کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من تبلیغ چیو بکنم مومن میگم طرف دارو گذاشته پیجش برن مردم بخرن مصرف کنن داخل خانه تا خوب بشن یکس ...

من نمیگم شما تبلیغات میکنی میگم این پیج داره دروغ میگ بقیه هم باور میکنن.. سوء تفاهم شده عزیزم

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
عه،واقعا؟جالبه، بعدمیگن توایران چرافرار مغزهاداریم به هرحال ممنونم ازاطلاع رسانیتون    

بچه ها تنها ویتامینی که بدن انسان تولید نمیکنه و ذخیره نمیکنه همین ویتامین سی هستش

میاد .....روزااااای خوب  
فعلا ک تو بیمارستانا یاد ندارن درمان کنن امار فوتی ها بالاس این بنده خدا درمانشو پیدا کرده مگ تو خون ...

تو خونه که نمیتونیم سرم بزنیم یاآمپول تزریق کنیم،یکی ندونسته این کارها رو بکنه وفشارش به شدت بیوفته چی؟

من نمیگم شما تبلیغات میکنی میگم این پیج داره دروغ میگ بقیه هم باور میکنن.. سوء تفاهم شده عزیزم

اها منکه احساس خوبی دارم نسبت ب این پیج خدای نکرده اگ من یا بستگانم بگیرن میگم از اینا مصرف کنن چون تو بیمارستانا هم درمانی ندارن این دکتر پیدا کردع 

تو خونه که نمیتونیم سرم بزنیم یاآمپول تزریق کنیم،یکی ندونسته این کارها رو بکنه وفشارش به شدت بیوفته ...

داروهارو بخرین حالا حتمآ نه از خودشون برید از داروخانه بخرید ولی تو پیچ دکتر باشید که کمک لازم داشتین خدایی نکرده راهنمایی میکنن برای دوز مصرف

میاد .....روزااااای خوب  
تو خونه که نمیتونیم سرم بزنیم یاآمپول تزریق کنیم،یکی ندونسته این کارها رو بکنه وفشارش به شدت بیوفته ...

خب عزیزم مگر کسی بیاد تزریق کنه برامون دور ور منکه زیاده شماهام میتونین پیدا کنین

داروهارو بخرین حالا حتمآ نه از خودشون برید از داروخانه بخرید ولی تو پیچ دکتر باشید که کمک لازم داشتی ...

دکتر نگفته از پیجش بخرین فروش دارو ک نداره گفته اگ مریضین این داروهارو برین از داروخانه تهیه کنین روش درمانم گفته تو پیجش 

اها منکه احساس خوبی دارم نسبت ب این پیج خدای نکرده اگ من یا بستگانم بگیرن میگم از اینا مصرف کنن چون ...

ان شااله هیچ وقت لازم نشه این دارو ها رو استفاده کنی همیشه سالم و سلامت باشین

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…