الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من تبلیغ چیو بکنم مومن میگم طرف دارو گذاشته پیجش برن مردم بخرن مصرف کنن داخل خانه تا خوب بشن یکس ...
من نمیگم شما تبلیغات میکنی میگم این پیج داره دروغ میگ بقیه هم باور میکنن.. سوء تفاهم شده عزیزم
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
اها منکه احساس خوبی دارم نسبت ب این پیج خدای نکرده اگ من یا بستگانم بگیرن میگم از اینا مصرف کنن چون ...
ان شااله هیچ وقت لازم نشه این دارو ها رو استفاده کنی همیشه سالم و سلامت باشین
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…