2777
2789
عنوان

اگ بیمار کرونایی دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 61 پست
این همه دانشمند تو کل دنیا دارن تحقیق میکنن درمانش رو کشف نکردن اون وقت ی دکتر میدونه و ساکت نشسته ت ...

من نمیدونم چرا مملکت ما بی قانونه لامصب اما جلو این بیچاره رو گرفتن اما خیلی هارو‌درمان کرده سن بالا ها حتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هس الان نگاه من از پیجش اسکرین شات گرفتم ببین میفرستم

اگه تو این تاپیک دونفرمیشناسنش وامتحانش روپس داده،پس چرا حمایت نشده آقای دکتر،

تاالان باید کشورهای دیگه میدزدیدنش،

ولی از شوخی گذشته چرا حمایت نشده

بخدا دیگه خودمو هم باور ندارم تو این زمونه،حرف هیچ احدی رو نمیشه باور کرد

بیشتر جنبه ی تبلیغات داره باور نکنید

همین امروز یک دکتر کلاه بردار رو بخاطر فروش داروی تقلبی دستگیر کردن

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
خدا خیرت بده شاهد از غیب رسید 

کانال تلگرامشم دارم ...کسی سوالی داشت از اقای دکتر شعبانی بپرسه چون خانم دکتر سرشون شلوغه اقای شعبانی بیشتر فرصت دارن راهنمایی کنن

میاد .....روزااااای خوب  
بیشتر جنبه ی تبلیغات داره باور نکنید همین امروز یک دکتر کلاه بردار رو بخاطر فروش داروی تقلبی دستگیر ...

اخه من تبلیغ چیو بکنم مومن میگم طرف دارو گذاشته پیجش برن مردم بخرن مصرف کنن داخل خانه تا خوب بشن یکسر برو پیجش بزن 

من نمیدونم چرا مملکت ما بی قانونه لامصب اما جلو این بیچاره رو گرفتن اما خیلی هارو‌درمان کرده سن بالا ...

نمیدونم والا ولی زود اعتماد نکن

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
واي واي  بعيده ايشون دكتر باشن در حال حاضر اصلا ويتامين سي توصيه نميشه حتي WHO گفته فقط ويتا ...

اینم طبیعی گفته بخورین مث اب پرتقال و اب لیمو شیرین و ترش برو پیجش بخون بعد نظر بده