2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال درمورد چشم زدن..

136 بازدید | 20 پست

بچه ها اگر شما عطر دوستتونو بو کنید و عطره بد بو باشه و فقط برای اینکه دوستتون ناراحت نشه میگید به به چ عطر خوشبوئی بعد این عطر بیوفته خورد و خاکشیر بشه یعنی تقصیرشما بوده و چشم زدید ؟!.. در حالی که واقعا چشمتون عطر رو نگرفته.. میخوام بگم تعریف که میکنی واقعنی باید باشه تا چشم 

بخوره یا ربطی نداره?

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقده چشمات شورن!

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
چقده چشمات شورن!

این یه مثال بود دختر خوب... اصلا همچین اتفاقی نیوفتاده.. خداروشکر چشمام شور نیستن.

بعد اگر یکی چشمش شوره هم زشته جلو روش بگین همچین حرفی رو.

من حتی ماشین نوی جاریمو ندیده بودم 

رفتیم  خونه اشون دخترش گفت ما ماشین صفر خریدیم اونه هاش تو پارکینگه نگاه کردم روش با چادر پوشیده بود اصلا نفهمیدم مدل ماشین چی هست،فرداش ماشین حرکت نمیکرد گفتن من چشم زدم😞 اونقدر ناراحت شدم آورد جلو روی من اسپند دود داد فوت میزد تو چشمای من میگفت بترکه چشم حسود و بخیل😐😐😐😐

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یعنی خودش خودشو چشم زده؟!... 

بعضی انقدر توفاز چشم زدن هستن که همش فکر میکنن عالم و ادم نشستن که اونا رو چشم بزنن تا یکی یه چیز میگه زود یا میره خونشون یا هرچی ....زود اسفند دود مبکنن و کلا شدید از چشم زخم میترسن.... انرژی خودشون بیشتر از دیگران تاثیر گذاره 

باید به واقع به چشمت اومده باشه  نه اینکه از سر تعارف تعریف کرده باشی

اهم باید آدم حسودیش هم بشه تا چشمش بگیره نه.?!.. بقولی نباید چشم داشته باشه 

خوشی طرفو ببینه تا تاثیر بزاره؟!

بعضی انقدر توفاز چشم زدن هستن که همش فکر میکنن عالم و ادم نشستن که اونا رو چشم بزنن تا یکی یه چیز می ...

درسته موافقم.. اونایی که بیخیالن اصلا از این مشکلا ندارن.

درسته موافقم.. اونایی که بیخیالن اصلا از این مشکلا ندارن.

کلا چشم زخم هست.... ولی اگر اجازه ندی و برات مهم نباشه تاثیرش کمتره.... ولی اگر همش دغدغه ات باشه انرژی ترس خودت هم تاثیر گذاره 

اهم باید آدم حسودیش هم بشه تا چشمش بگیره نه.?!.. بقولی نباید چشم داشته باشه  خوشی طرفو ببینه ت ...

این یه جنبه حسادته

وحسادت هم می‌تونه تأثیر بذاره

مثلا طرف بگه فلانی کی اینو خرید یا کی بچه دار شد..

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج