2777
2789
عنوان

اعصابم از دست سریال زمانه خوردا

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط ازاین بدم میاد سه نفر عاشق دختره بودن باسه نفرشونم ازدواج کرد. کلا ایرانیا دل نمیشکنن حداقل هرکدومشون یه چند ماهی باهاش بودن😆😏😏😑😑😑مسخره ها

لاحَولُ وَلاقوه الی بالله العَلی العَظیم... الهم صل علی محمد وال محمد... خدایاشکرت
عموش سکته میکنه بعداز اینگه میفهمه زن داشته؟؟؟ 

بعدازاینکه میفهه قبلا زن گرفته بوده و طلاق داده که به نظرم خیلی بیخوده

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

شما نکشیدی عزیزم ک میگی سکته نداره....انشالهه ک هیچ موقع نکشی ....من وقتی فهمیدم شوهرم قبلا صیغه داشته بهم نگفته واقعاحس کردم ک دارم سکته میکنم جیغ میزدم ک منو ببرید پیش ی بچه ی کوچیک ک باهاش بازی کنم اروم شم یعنی معنی واقعی سکته روچشیدم

طلاقش داد؟ من فک کردم محرمیت شش ماهه داشتن

خب ظرفیت آدمها مقابل مشکلات فرق داره فیلم و سریال میبینیم که همینو متوجه بشیم همه آدمها مثل ما نیستن

بعدشم خودمونم اگر پدر دختری بودیم که خانوم دکتره و از زیبایی و پول و تحصیلات و....هیچی کم نداره و این اتفاق واسش افتاده سکته می کردیم

یکم در کل خانواده حساسی هستن  

یارب نظر تو برنگردد...
پسره رو میکشونه توخونه اش که خیلی اشرافیه با زبون بازی پسره رو به وجد میاره بهش میگه هنوز دوست دارم ...

خوب میکنه حقشه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
چون میدونسته بهار خیلی بهزاد و دوست داره و ناراحت میشه سکته کرد چون باباش هم بهار و خیلی دوست داشت&n ...

بااین حساب جای من بود تاالان خودشو شرحه شرحه میکرد بااین بلاهایی که قوم شوهر و شوهر سرم اوردن . بلخره این مشکلات هست دیگه . پدراینقدر لوس

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد