2777
2789
عنوان

کسی که دوسش دارم منو مثل خواهرش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 43 پست
نمیدونم، ولی خیلی ضربه بدی خوردم، نمیفهمم واقعا چرا به ادم نزدیک میشن بعد اینطوری دل میشکنن

دلیل این که باهم حرف زدید چطوری بود؟؟اگه دوست داری بگو

سعی کن تا کسی تو رو و قیافتو  ندیده و به دلش ننشستی  بهش فکر نکنی

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکارو کردم، جلوشون غرورم رو زیر پا نمیذارم، وجه ام رو خوب نشون میدم طوری که واقعا عین داداش خودمن ...

ننن غرورتوو نشکن اگه طرف بخوادت خودش میگه نگووو بد میشه

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
عزیزم وقتی عاشق کسی بشی و اونم بشه اگر واقعا دوست داشته باشه ارزش داره و اون خودش میاد جلو تو پا پیش ...

نه بخدا من طرفش نرفتم، ولی دلم پیشش گیر کرد دیگه، دست خودم که نیست، به هیچ عنوان هم غرورم رو خدشه دار نمیکنم، و به حرف شما هم ایمان کامل دارم ولی خوب خیلی ناراحت شدم که دو بار قسمتم اینطور شد

دلیل این که باهم حرف زدید چطوری بود؟؟اگه دوست داری بگو سعی کن تا کسی تو رو و قیافتو  ندیده و ب ...

استوری هام رو چک میکرد، ریپلای میزد، سر صحبت رو باز میکرد که حرف بزنیم، شوخی میکرد و ...

ننن غرورتوو نشکن اگه طرف بخوادت خودش میگه نگووو بد میشه

نه نه اصلا چنین کاری نمیکنم، حتی اگه قسمت و سرنوشتم این باشه که هیچوقت عشق دوطرفه رو نچشم بازم غرور خودم و ارزش جنس مونث رو پایین نمیارم، بالاخره این وضعیت روحی و این حس مزخرف تموم میشه

استوری هام رو چک میکرد، ریپلای میزد، سر صحبت رو باز میکرد که حرف بزنیم، شوخی میکرد و ...

بدترین نوع عاشق شدن مجازیه 

ولی تو که خودت دوبار تجربش کردی سعی کن حواست باسه چون واقعاا خیلی بده 

نه نه اصلا چنین کاری نمیکنم، حتی اگه قسمت و سرنوشتم این باشه که هیچوقت عشق دوطرفه رو نچشم بازم غرور ...

👍👍👍👍👍

عزیزم کیس مورد نظرشون نبودی 

خودتو که نمی خوای گول بزنی 

بهش فکر نکن 

انشالله موردای بعدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مجازی نمیشه گفت چون اشنای همدیگه بودیم، یعنی نه طرف مقابل فیک بود نه من

حضوری همدیگرر رو میدید یعنی؟؟

عزیزم کیس مورد نظرشون نبودی  خودتو که نمی خوای گول بزنی  بهش فکر نکن  انشالله مورد ...

بخدا نمیتونم درک کنم که کم و کاستی من چیه که دو بار اینطوری شکسته بشم، پیش خودم میگم یه پسر باید دنبال چی باشه که در وجود من نبود،واقعا نمیفمم

بخدا نمیتونم درک کنم که کم و کاستی من چیه که دو بار اینطوری شکسته بشم، پیش خودم میگم یه پسر باید دنب ...

هیچ چیزی کمبود نداری عزیزم 

قرار نیست ادم تو سلیقه ی همه باشه

انشالله برودی خدا قسمتت می کنه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮