دو بار واسم پیش اومد که واقعا کسی رو دوست داشته باشم و هر دوبار طرف مقابلم منو مثل خواهرش دونسته، واقعا دلم شکسته. خیلی احساس بدبختی میکنم، حس میکنم هیچ وقت نمیتونم عشق رو تجربه کنم، عشقی که دو طرفه باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم وقتی عاشق کسی بشی و اونم بشه اگر واقعا دوست داشته باشه ارزش داره و اون خودش میاد جلو تو پا پیش ...
نه بخدا من طرفش نرفتم، ولی دلم پیشش گیر کرد دیگه، دست خودم که نیست، به هیچ عنوان هم غرورم رو خدشه دار نمیکنم، و به حرف شما هم ایمان کامل دارم ولی خوب خیلی ناراحت شدم که دو بار قسمتم اینطور شد
ننن غرورتوو نشکن اگه طرف بخوادت خودش میگه نگووو بد میشه
نه نه اصلا چنین کاری نمیکنم، حتی اگه قسمت و سرنوشتم این باشه که هیچوقت عشق دوطرفه رو نچشم بازم غرور خودم و ارزش جنس مونث رو پایین نمیارم، بالاخره این وضعیت روحی و این حس مزخرف تموم میشه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بخدا نمیتونم درک کنم که کم و کاستی من چیه که دو بار اینطوری شکسته بشم، پیش خودم میگم یه پسر باید دنب ...
هیچ چیزی کمبود نداری عزیزم
قرار نیست ادم تو سلیقه ی همه باشه
انشالله برودی خدا قسمتت می کنه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮