2777
2789
عنوان

کسی که دوسش دارم منو مثل خواهرش میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 43 پست
هیچ چیزی کمبود نداری عزیزم  قرار نیست ادم تو سلیقه ی همه باشه انشالله برودی خدا قسمتت می کنه& ...

قربونتون برم، متشکرم از دعای خیرتون، انشاالله برای شما هم بهترین اتفاقات رقم بخوره

حضوری که نه، یک موسسه معتبر بودن که بارها با خانوادم کار کرده بودن، شناخت کامل داشتم روی این اقا به ...

درسته ولی من که تجربش کردم اینطوری بگم حضوری  که دونفر چند بار هم رو میبینند اگه نسبت بهم علاقه پیدا کردن که راه داره اگه ن 

نباید ادامش داد

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخدا من طرفش نرفتم، ولی دلم پیشش گیر کرد دیگه، دست خودم که نیست، به هیچ عنوان هم غرورم رو خدشه دا ...

الهی عزیزم اشکال نداره کار خوبی کردی که نرفتی چرا حرفی پیش اومد که اینو گفته؟!حالا صب کن شاید یه چیزی گفته اگه دوست داشته باشه میاد

الهی عزیزم اشکال نداره کار خوبی کردی که نرفتی چرا حرفی پیش اومد که اینو گفته؟!حالا صب کن شاید یه چیز ...

نه، انتهای بعضی پیاماش میگه مثلا خیلی دوستت دارم اجیمی یا مثلا خواهرم دیروقته بخواب

خب شاید همینجوری میگه عزیزم تو صب کن فعلا ناراحت نباش

چی بگم والا، اعصابم خیلی خورده از هر چی مرده بدم میاد‌. البته اینم بگم این اقا از اون پسرای شیطون بوداااا، چند بار جوکایی که اسم دیگه ادرار و مدفوع و ب اس ن توشون بود رو واسم فرستاد منم فاز مثبت گرفتم

خب پس مسلما خبری هس وگرنه چیکار داره تو رو چک کنه چیکارته عزیزم؟

از طرفی چرا باید بهم بگه اجی یا خواهر، اتفاقا اینطوری که میگه بیشتر حرص میخورم میگم این فکر کرده کیه که اینطوری رصد میکنه منو

از طرفی چرا باید بهم بگه اجی یا خواهر، اتفاقا اینطوری که میگه بیشتر حرص میخورم میگم این فکر کرده کیه ...

عزیزم لابد قصد داره حرصتو در بیاره تو همچنان آرامشتو حفظ کن تا ببینی بالاخره پا پیش میذاره یا نه