2777
2789
عنوان

بی محلی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 45 پست
تو حالت خوبه؟ اصلا ازدواج کردی؟ اگه نکردی من یه توصیه می کنم بهت با این طرز تفکر تا آخر عمر ازدواج ن ...

شما بهتری...چشم... شما باید قاضی میشدی... حالا مطمعنم اگه ب شما بگن بالا چشمت ابروعه زمین و زمان رو ب هم میدوزی... خودتو بذار جای این عزیز... ما آدما ی ظرفیتی داریم... اشباع ک شد انفجار بزرگی اتفاق می افته

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حالت خوبه؟ اصلا ازدواج کردی؟ اگه نکردی من یه توصیه می کنم بهت با این طرز تفکر تا آخر عمر ازدواج ن ...

تفکراتتون مرد سالارانه اس دوست عزیز... دیگه برده ک نیاورده

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
بابا اون نمی خواست تو رو درگیر  کنه در اصل اون زمانی که میگفت نرو بهت احتیاج بیشتر داشت تو حرفش ...

من از کجا بدونم اون چی میخواد

هر روز میگه برو منظورش اینه نرو؟؟؟؟؟

نمیدونم والا گفتم مرده شاید دلش بخوادچندروز تنها باشه

تا خودشو پیدا کنه

نمیدونستم منو مقصر میدونه

نزیک هشتاد میلیون به زندگیمون ضرر زد بخاطر ندونم کاری خودش منم اصلا اعتراض نکردم گفتم فدای سرش ولی ...

تحمل کن عزیزم، بعد هر سختی آسونی، بعد هر غمی شادی، بعد هر شکسی پیروزیی هست ولیکن اگر صبورتر و عاقل باشی،راحتش بزار، فضای آروم براش فراهم کن باتموم وجودت کنارش باش و هیچ بدرفتاریی نکن، نیاز نیست محبت کنی یا قربون صدقش بری،فقط سکوت کن و بزار توی حال خودش باشه، وقتی آروم بشه میاد سمتت،اگر خوب بودی توی این مدت مطمئن باش ازت تشکر میکنه، اگرم بخای بیقراری و بد رفتاری کنی مطمئن باش زمانی ک از این شرایط خارج بشه چندان میلی بهت نشون نمیده، میدونم توام ب محبت نیاز داری،اما زندگی روزای سخت و تلخ هم داره که باید با صبوری ازشون عبور کرد،درکش کن و حالشو بفهم، هشتاد ملیون توی این شرایط مملکت پول کمی نیست، اون خودشو بازنده میدونه و براش سخته واقعا..لطفا براش تکیه گاه باش تا حالش بهتر بشه، عشق و فداکاریت رو   همین موقعه هاس که باید نشونش بدی♥️⁩

تفکراتتون مرد سالارانه اس دوست عزیز... دیگه برده ک نیاورده

برده چی هست چه ربطی داره؟ من میگم اون آقا مشکل مالی داره ۸۰ میلیون ضرر کرده شما فرض کن شوهر داری ۸۰ میلیون هم ضرر کردی رفتارت با شوهرت چجوری هست؟ هر روز جشن میگیرن؟ تو عقایدترو از کجا سرچشمه میگیره؟ هنوز معنای زندگی مشترک نمی دونی چی هست همه رو با هم قاطی کردی 

من از کجا بدونم اون چی میخواد هر روز میگه برو منظورش اینه نرو؟؟؟؟؟ نمیدونم والا گفتم مرده شاید دلش ...

شما خودت بذار جای اون فرض کن تو شوهرت بودی و ضرر مالی میکردی چیکار میکردی؟ از همسرت چه انتظاری داشتی توی این شرایط؟ 

مشکل خودشه عزیز من... نباید کارای شخصیشو وارد زندگی مشترک کنه... باید ب این بلوغ رسیده باشه ک غم و غ ...

مشکل خودش نیست، مجرد نیست که، اون آقا مرد  این خونه و خانومه، غم اون غم همسرش هم هست، لطفا بی انصاف نباشید،همسرش باید درکش کنه..

من از کجا بدونم اون چی میخواد هر روز میگه برو منظورش اینه نرو؟؟؟؟؟ نمیدونم والا گفتم مرده شاید دلش ...

شما بهتره مطالب آموزشی در مورد زندگی زناشویی و شناخت مردان مطالعه کنی، نمیدونم واقعا وقتی نمیدونید چطور رفتار کنید توی هر شرایطی وارد زندگی زناشویی میشید، گل من زن پایه ی اصلی خانوادست، همسرتو هدایت کن و پشتیبانش باش، مردا شاید جسم قویی داشته باشن اما روحشون خیلی آسیب پذیر و لطیف..لطفا اطلاعاتتو بیشتر کن و رفتار مناسب انجام بده مطمئنم بیشتر مشکلاتت حل میشه💖

مشکل خودش نیست، مجرد نیست که، اون آقا مرد  این خونه و خانومه، غم اون غم همسرش هم هست، لطفا بی ا ...

تا کی عزیز من... شما خوشت میاد یکی صبح تا شب براتون قیافه بگیره؟؟ تقصیر این خانوم چیه آخه... یکی دیگه ب باد داده یکی دیگه خورده ایشون باید تقاص پس بده... تازه بنده خدا کاری هم نکرده غیر از تحمل... مردی مَرده ک نذاره آب تو دل زن و بچش تکون بخوره

عزیزم یه لحظه خودتو بذار جای اون درسته حالش بد بوده و مردا عادت دارند موقع ناراحتی نیاز دارند برند تو لاک خوشون ولی شما رفتید خونه پدرتون اونم تو بدترین شرایط تنهاش گذاشتی. اون رفتارش اشتباهه ولی شماهم رفتارتون کاملا اشتباه بوده. حتما به مشاور مراجعه کنید

برده چی هست چه ربطی داره؟ من میگم اون آقا مشکل مالی داره ۸۰ میلیون ضرر کرده شما فرض کن شوهر داری ۸۰ ...

ما ضرر مالی چند برابر بیشتر اینو دادیم گلم... دلیل نمیشه افراد خانواده درگیر این مسائل بشن... اتفاقه می افته

تا کی عزیز من... شما خوشت میاد یکی صبح تا شب براتون قیافه بگیره؟؟ تقصیر این خانوم چیه آخه... یکی دیگ ...

اگر قراره همسرش الان پشتشو خالی کنه، وقتی شرایطش بهتر بشه اون مرد فکر نمیکنم دیگه تمایلی ب اون زن داشته باشه، هر کسی شرایطش متفاوته، مخصوصا آقایون وقتی اوضاع روحیشون بد باشه خیلی به تنهایی و سکوت  و آرامش نیاز دارن، منم نگفتم تحمل کنه، یا بره جلو روش که براش قیافه بگیره، من میگم از خونت بیرون نزن و باهاش بد رفتاری نکن و مهم تر از همه نچسب بهش چون مردا از این حرکت متنفرن، و اینکه توی این اوضاع که روحیه ش داغونه و از لحاظ مالی هم آسیب دیده که واقعا توی این اوضاع آسیب خیلی بد و بزرگیه انتظار محبت و ابراز علاقه نداشته باش، همونجور که وقتی خانوما ناراحتن میخان مردشون بیاد و نازشونو بکشه، مرداهم وقتی ناراحتن میخان تنها باشن، فرمول سختی نیست اما متاسفانه خانما از انجامش دریغ میکنن، منم توی همچین شرایطی بودم اما پخته شدم، ادم  باید عاقل و منطقی و متین رفتار کنه، ن اینکه تا اتفاقی بیوفته یا قهری صورت بگیره خانوما بیقراری کنن و مث بچه بیتاب بشن💖