2777
2789
عنوان

بی محلی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 45 پست
حالا مشکل داره دلیل نمیشه سر ایشون خالی کنه... حالا ایشون نجابت کرده هیچی نمیگه دلیل نمیشه طرف مقابل ...

چرا نمی فهمین؟ اون مشکل مالی داره زنش باید بهش کمک کنه تا اون مشکل رو حل کنه نه اینکه همش به فکر این باشه که توی این شرایط سخت شوهرش بهش محبت کنه واقعا چرا خانم ها اینجوری شدن؟ یه مسله به این سادگی فهمش انقدر سخته؟ اگه توی شرایط سخت کمک نکنی کی باید بکنی ؟ ای خداااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا افسردگی شدیدپیداکرده یامعتادشده اگه شبادیرمیخوابه روزاتاظهرمیخوابه به نظافتش نمیرسه دیرحمام میره ...

عجب نسخه ای پیچیدی خواهر... حکم هم صادر کردی... اینا علائم افسردگیه... بعید میدونم این علائم رو داشته باشه...

استارتر بهتره از مشاورین سایت کمک بگیری قبل این ک زندگیت رو ب باد بدیم 

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
چرا نمی فهمین؟ اون مشکل مالی داره زنش باید بهش کمک کنه تا اون مشکل رو حل کنه نه اینکه همش به فکر این ...

نزیک هشتاد میلیون به زندگیمون ضرر زد بخاطر ندونم کاری خودش منم اصلا اعتراض نکردم گفتم فدای سرش

ولی بازم کم محلیاش مال منه

میگه تحمل کن شاید درست شدم

ولی منم خسته شدم دیگه چندماهه یه روی خوش ندیدم ازش

چجوری دوست عزیز

برو تو تاپیکای من...تاپیک تفاوت زنان و مردان... ی مشاور اومد ی مطلب گذاشت... از اون کمک بگیر. فکر کنم مشاور ۱۱۴ بود

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
چرا نمی فهمین؟ اون مشکل مالی داره زنش باید بهش کمک کنه تا اون مشکل رو حل کنه نه اینکه همش به فکر این ...

مشکل خودشه عزیز من... نباید کارای شخصیشو وارد زندگی مشترک کنه... باید ب این بلوغ رسیده باشه ک غم و غصه و مشکلات مالی برای بیرون از خونس... البته مگه این دوستمون درکش نکرده بنده خدا؟؟.. داره راهکار میپرسه...

مسله ساده هست به جای اینکه از شوهر این خانم هم خودش هم اعضای این تاپیک های کار باشن به این موضوع فکر کنن که شوهر این خانم درگیری مالی پیدا کرده و این موضوع داره بهش فشار پیاده و می خواد کاری کنه تا این موضوع حل شه و دوباره بتونه قدرت مالی داشته باشه تا بتونه زندگی رو بچرخونه متاسفانه استارتر که زن این آقا هستن این موضوعات رو متوجه نمیشه اصلا اگه متوجه میشد شوهرش توی این شرایط سخت تنها نمی ذاشت بده خونه بابا مامانش می موند پیش شوهرش و با هم فکری هم موضوع رو حل میکردن الان این موضوع حل نشده باقی مونده اون مرد تنها هست نیاز داره یکی بهش کمک کنه اتفاقا اون مرد خیلی هم آدم خوب و مسولیت پذیری هست و برای زندگیش ناراحت هست

نزیک هشتاد میلیون به زندگیمون ضرر زد بخاطر ندونم کاری خودش منم اصلا اعتراض نکردم گفتم فدای سرش ولی ...

واقعا برات متاسفم توی این شرایط سخت باید در کنارش باشی نه این که کنار بکشی

مشکل خودشه عزیز من... نباید کارای شخصیشو وارد زندگی مشترک کنه... باید ب این بلوغ رسیده باشه ک غم و غ ...

تو حالت خوبه؟ اصلا ازدواج کردی؟ اگه نکردی من یه توصیه می کنم بهت با این طرز تفکر تا آخر عمر ازدواج نکن و یکی دیگه رو با تفکرات غلطتت نابود نکن هنوز معنای زندگی مشترک نفهمیدی تو

عجب نسخه ای پیچیدی خواهر... حکم هم صادر کردی... اینا علائم افسردگیه... بعید میدونم این علائم رو داشت ...

انسان ه عاقل باید ذهن شو توهرزمینه ای فعال نگهداره من فقط علائموگفتم شرایطش شرایطیه که عالیه براافسردگی ویا اعتیاد

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
مسله ساده هست به جای اینکه از شوهر این خانم هم خودش هم اعضای این تاپیک های کار باشن به این موضوع فکر ...

عزیزم من خودم نرفتم

هرروزسرم داد میزد که پاشو برو بذار تنها باشم حالم خوب میشه

بعدم که من رفتم طلبکار شد ازم

نمیدونم والا چیکار کنم دیگه

عزیزم من خودم نرفتم هرروزسرم داد میزد که پاشو برو بذار تنها باشم حالم خوب میشه بعدم که من رفتم طلب ...

بابا اون نمی خواست تو رو درگیر  کنه در اصل اون زمانی که میگفت نرو بهت احتیاج بیشتر داشت تو حرفش باور کردی زود رفتی؟ تو دیگه کی هستی خب معلومه که الان از دستت بیشتر ناراحته تو اصلا درکش نکردی