2777
2789
عنوان

بی محلی شوهرم

633 بازدید | 45 پست

سلام دوستان یه سوال دارم ازتون خیلی نیاز به مشاوره دارم منتهاالان با این شرایط و تعطیلی به جایی دسترسی ندارم

چند وقت پیش همسرم درگیر یکسری مشکلات مالی و کاری شد خیلی ضرر کرد حالش خوب نبود مدام بهم میگفت یه مدت تنهام بذار و اینا بد رفتاری هاش زیاد شد منم یه مدت رفتم خونه پدرم تا حالش خوب بشه

خودش که انگار نه انگار با وساطتت خانوادش اومد دنبالم منم فکر کردم حالش بهتره ولی از روزی که برگشتم 

خیلی بهم بی محلی میکنه اصلا حرف نمیزنه شبا پشتشو میکنه بهم خیلی فاصله میگیره ازم 

هرچی ازش میپرسم میگه مهم نیست

فرقی نداره

مطمئنم اهل خیانت نیست 

حال روحیش جالب نیست ولی همشو سرمن خالی میکنه

نمیدونم چیکارکنم باهاش

محبت میکنم همونطوره کم محلی میکنم همونطوره

قبلنا اصلا تحمل ناراحتی منو نداشت

الان جلوش خودمو بکشم براش اهمیت نداره

مثل اسب دویدم بگم تو هم بی محلی کن جونش درآد🐎🐎🐎🐎 ولی خب حالش خوب نیست ایشون سعی کن باهاش مدارا کنی هرچند تقصیری نداری

شاید این را شنیده ای که زنان / در دل "آری" و "نه" به لب دارند / ضعف خود را عیان نمی سازند / راز دار و خموش و مکارند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم هر وقت از چیزی ناراحته همینکارا رو میکنه به دل نگیر درکش کن بذار خوب بشه و خودش بیاد طرفت.. اصلا به پروپاش نپیچ بدتر میشه..انشالله روزای خوشتون برگرده

از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏

از مشاورهای همین سایت کمک بگیر

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

وااا مشکل مالی داره که داره چه ربطی داره به شما... همه مشکل مالی و کاری ممکنه پیدا کنن. این نشون میده مسائا کاری رو با خونه قاطی میکنه و این برای یک مرد جالب نیست...شمام بی محلی کن یکم.

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
مثل اسب دویدم بگم تو هم بی محلی کن جونش درآد🐎🐎🐎🐎 ولی خب حالش خوب نیست ایشون سعی کن باهاش مدارا ک ...

ب من بگوووو برامن ک این مشکلاتا نداره فقط میره بیرون مناتنهامیذاره

خدایا خودت کمک کن

یا افسردگی شدیدپیداکرده یامعتادشده اگه شبادیرمیخوابه روزاتاظهرمیخوابه به نظافتش نمیرسه دیرحمام میره تمایل ه جنسی نداره دیرارضاء میشه علائم اعتیاده

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
چرا درکت انقدر کمه؟ بابا شوهرت درگیری مالی داره درکش کن بهش کمک کن تا از اون مشکل بیرون بیاد 

حالا مشکل داره دلیل نمیشه سر ایشون خالی کنه... حالا ایشون نجابت کرده هیچی نمیگه دلیل نمیشه طرف مقابلش اینقدر بی محلی کنه و....

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

شوهر من هروقت مشکل مالی داره اخلاقش بد میشه میگم عوص اینکه  اخلاقتو خوب کنی من که چیزی نمیگم تو داری زندگی رو بهم میریزی 

عزیز تحمل کن درست میشه انشاله مردها طاقت اینکه دستشون خالی بشه ندارن درست میشه کمی صبرو تحمل میخاد 

ب من بگوووو برامن ک این مشکلاتا نداره فقط میره بیرون مناتنهامیذاره

با هرکی مثل خودش😡

شاید این را شنیده ای که زنان / در دل "آری" و "نه" به لب دارند / ضعف خود را عیان نمی سازند / راز دار و خموش و مکارند 

عزیز من چقدر همراهش بودی توی این مدت ؟چقدر درکش کردی؟چقدر کمکش کردی تا از بحران در بیاد چقدر پشتش موندی؟ یا اینکه چقدر بهش سرکوفت زدی؟به خودت رجوع کن دلیل رفتار شوهرت رو پیدا میکنی