2777
2789

سلام دوستان هرکی اومد بگه بهم من پریروز درد زایمان گرفتم رفتم دکتر گفت همه چی خوبه درد کاذب دردم کمتر شده ولی همش درازم پاشم باز درد میگیره پهلو و کمرم مث درد عادت و بعضی وقتا مقعدم درد میگیره باد معده دارم همش انگار مث دلپیچه .ببخشید اینه میگم شرمنده مدفوع سفت نیست خیلی .بعد اوایل خودشو بچه سفت سفت میکرد ولی الان یجوری درد میگیره موقع تکون خوردن که میمیرم میزنه به کمرم دردش قفسه سینم درد میگیره تکوناشم زیاده و سونو دادم دوروز پیش گفت سفالیک ولی فک کنم دیشب اومد بالا سرش 

انگار دارم خفه میشم از درداش نفسم بالا نمیاد 

بخدا خسته شدم برم دکتر بگه رحم باز نیست فلان الکی فقط معاینه بشم اخر هفته های 34 هستم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
تخصصی میترسیم راهنمایی کنیم

فقط میخوام بدونم اینا درد واقعی یا همه اینجورن 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته 34 زود عزيزم الکی نرو معاینه  دهانه رحمت باز میشه خدایی نکرده،اواخر بار داری اینجوریه،نی نی پسره؟

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
فقط میخوام بدونم اینا درد واقعی یا همه اینجورن 

والا من هفته ۳۵ هستم اینجوری نیستم گاهی زیر دلم درد میکنه که به ماما گفتم گفت از الان زوده استراحت کن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

عزیزم هنوز زود ان شاءالله به وقتش به سلامت نی نیتو بغل میگیری . این درد ها هم طبیعیه تو این هفته ها جاشون تنگ میشه طفلی ها . 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
راه برو کم کم  ان شاء الله خیره

اصلا نمیتونم راه برم دکترم گفت استراحت کن از درد کمر میشکنه کمرم انگار

وای عزیزم شما تو هشت ماهیی...الان بچه دنیا بیاد خطر داره ...وزن بچه داره میره بالا به کمرت فشار اومده ...نشاسته زیاد بخور تو آب سرد تا کمرت سفت شه و همه اش استراحت کن تا این چند هفته هم تموم شه ...درد زایمان ربطی به حرکت های جنین نداره ...تو یه تایم بندی خاص درد شروع میشه و تموم میشه  

من که جوری درد داشتم ازجام نمیتونستم تکون بخورم چون زایمانت نزدیکه اینجوری شدی

منم نمیتونم تکون بخورم باید یکی منو بگیره تا دستشویی ببره بلند میشم از درد میمیرم دستم میخوره به شکمم خودشو سفت میکنه داد میزنم از دردش 

وای عزیزم شما تو هشت ماهیی...الان بچه دنیا بیاد خطر داره ...وزن بچه داره میره بالا به کمرت فشار اومد ...

استراحتم اصلا نمیتونم بلند شم از درد 

والا من هفته ۳۵ هستم اینجوری نیستم گاهی زیر دلم درد میکنه که به ماما گفتم گفت از الان زوده استراحت ک ...

اصلا نمیتونم تکون بخورم راه برم از درد زیر شکم کمر میفتم مدام سرگیجه دارم 

با درد تکون میخوره تا دست میزنم بهش خودشو سفت میکنه یه تیری میکشه تو کل بدنم دلم از درد