2777
2789
عنوان

خاله ی حسود ما....

507 بازدید | 23 پست

هم خالمه هم جاریم توفامیل ازدستش کلافه شدیم😤🙅هرچی مامانم بخره دقیقامیره مثل مامانم میخره فرق نمیکنه چی باشه لباس .جاکفشی کفش مانتوروسری شال ظرف اثاث ماشین یعنی همه چیز حتی وقتی عروسی میرن ارایشگاه اول میذاره مامانم ارایش کنه بعد میگه دقیقا مثل ایشون میخوام ارایشم کنین مامانم ناراحت میشه ازدستش چندبارهم بهش گفته بهش میگه دوست دارم تقلیدت کنم به توچه زورت میاد وجدانن حاضرجواب ترازاین دیدین بعد منو واجیم که باردارشدیم خودشوکشت ای یودی گذاشته بود ده ساله رفت درش اورد باردارشد زایمان که کرد گفت ستابپه دارم دیگه بچه نمیخوام الان بعد چهارسال باردارشدم اون۴۰سالش شده این چندروزه تیکه میندازه بچهامیگن ماهم نی نی میخوایم  یادیشب میگه ای یودی اذیتم میکنه میخوام درش بیارم منظورشو گرفتم که میخواد باردارشه من که کارش ندارم ولی واقعا براخودش ارزش قائل نیست براخودش شخصیت نذاشته  ادم اینقده حسوووود 

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

😂😂😂 اختلالی تو زندگی شما ایجاد میشه عزیزم ؟ بیخیال مهم نیست انقدر

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه اوه 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

خوب اون باید عذاب بکشه که حسادت میکنه،شما چرا ناراحت میشین؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
😂😂😂 اختلالی تو زندگی شما ایجاد میشه عزیزم ؟ بیخیال مهم نیست انقدر

واقعارفتاراش رواعصابمه بعضی وقتایه چی میخریم باپررویی عکس میگیره میگه دقیقامثل همین میخوام بذارعکس بگیرم که تفاوت نداشته باشه مال من یازشت باشه

خوب اون باید عذاب بکشه که حسادت میکنه،شما چرا ناراحت میشین؟

خوبدم میاد اخه خونهامون شده عین دوقلوها هرچی مامیخرم اونم خریده مهمون میاد میگه این تزئنارو عمده ای یه بسه خریدین یامثلامامانم براخودش یه چیز میخره برا منم میاره اونم میخره همه مثل هم میشه دیگه حتی ازچش میفته هرچی باشه

من برعکس شما خیلی خوشحال میشم وقتی کسی ازم تقلید کنه ولی شماهم چون حساسیت نشون دادید اینم بیشتر لج ...

خوب عزیزم اینم حدی داره تقلیدکنه ولی نه همه چیز رو

یه مدت بیخیال باشین توجه نکنید بهش  این کارو کردید تاحالا ببینید لکس العملش چیه؟

اره معمولن مابهش نمیگیم فقط یباراونم مامانم بهش گفت بقول خودت بیشترلج میکنه