2777
2789

بچها من دردمو به کی بگم کجا بگم یکی نیست کمکم کنه دیشب با شوهرم اومدیم خونه مامانم اینا از کرج اومدیم تهران گفت منم فرداشب میام اونجا بمونم که سیزده تو خونه باهم باشیم اما الان نمیاد چرا نمیاد چون که اعتیاد داره شرمم میشه به کسی بگم اما اینجا گفتم دیگه نمیدونستم  چیکار کنم شوهر م خوبه مهربونه دوست داریم همو خودشم دلش میخواد ترک کنه اما نشده من فقط کنارش بودم تو این چهار سال حالم خرابه به کی بگم به خانواده نامردیه چون خودش اومده روراست بهم گفته که این مشکل و داره به خانواده بگم میدونم که داغون میشن اصلادلشم ندارم که بگم من عاشق شوهرمم میمیرم اگه نباشه اصلا نمیتونم ازش طلاق بگیرم اما اینجور رفتارش که خونه بابامم نمیتونه بیاد حالم بده و هزاران مشکلات دیگه مگه من چند سالم بود که بتونم با این مشکل بسازم اگه غلط املایی داشتم ببخشید از پشت اشکام داشتم اینارو مینوشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كمكش كن عزيزم كاملا دركت ميكنم كنارش باش خيلي كمكش كن با يه روانكاو مشورت كن اگه اقدامي براي ترك نميكنه شما خودت برو مركز ترك اعتياد راهنماييت ميكنن 

ﺫﻫﻦ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﻪ، ﻣﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻭﺑﺒﯿﻨﯿﻢ !ﺷﺒﮑﻪ ﺭﻧﺠﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﺑﺨﺸﺶ، ﺷﺒﮑﻪ ﻧﻔﺮﺕ، ﺷﺒﮑﻪ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﯽ، ﺷﺒﮑﻪﺷﺎﺩﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺩﯾﺮﻭﺯ .ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ، ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﺒﮑﻪ ﺣﺎﻝ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺫﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﺷﺒﮑﻪ !ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﮔﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ، ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻣﻐﺰﺕ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩﺗﻪ !

عزیزم کمکش کن ترک کنه فقط تو میتونی کمکش کنی قوی باش و مشکلات زندگیتو به یه مشاور یا یه آدم مطمئن و عاقل درمیون بذار به خانواده نگی ممکنه احساسی برخورد کنن

💝 ای تو تنها خوب دنیا  💝