2777
2789
عنوان

بی بی چک که الان زدم+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 52 پست
انشالله نه ماه رو بسلامتی بگذرونی گلم😘توروخدا براهمه منتظرا دعاکن

ممنون عزیزم الهی خدا وند هرچه زودتر مراد دل شمارو هم بده.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه ایشالله سالم و سلامت به دنیا بیاد ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩امیدوارم بهترین لحظه ها رو در کنار نی نیت تجربه ...

فدای مهربونیت عزیزم تشکر 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
خوش بحالت چه عیدی قشنگی ... برای منم دعا کن... حسرت این دو تا خط پر رنگ به دلم موند... میترسم هیچوقت ...

عزیز دلم انشاالله خدا دلت شمارو هم شاد کنه.بخدا منم حسرت اون دوتا خطو چندین و چند ماه داشتم .باورت نمیشه اصلا یک دصد هم فکر نمیکردم اینبار دوتا خطو ببینم.فرداش دوباره یکی دیگه زدم میگفتم شاید مال دیروز خراب بوده اشتباه شده.

توکلت به خدا باشه نازایی دیگه اصلا وجود نداره الان اکثرامشکل دیرزایی دارن.خدا انشاالله دلتو شاد کنه ❤

عزیز دلم انشاالله خدا دلت شمارو هم شاد کنه.بخدا منم حسرت اون دوتا خطو چندین و چند ماه داشتم .باورت ن ...

ممنون. امیدوارم. منم دقیقا دوازدهم منتظر بودم. موعدم بود که پری شدم. اگه بدونم میشه که ارومتر میشم. میترسم اصلا نشه. اخه چه مشکلی هست هرچی بوده حل کردیم...

نیو مامزی
ممنون. امیدوارم. منم دقیقا دوازدهم منتظر بودم. موعدم بود که پری شدم. اگه بدونم میشه که ارومتر میشم. ...

خود همین استرسی که داری مانع میشه.بخدا من هرماه استرس میگرفتم و نزدیک پریود اونقدر حالم بد میشد که خدا میدونه اما اسفند من دوهفته خونه ی پدرم بودم و وقتی برگشتم شونزدهم و هفدهم سیکلم بود و مطمعن بود که از روز تخمک گزاریم گدشته و این ماه مطمعن بودم که حامله نیستم بخاطر همین اروم بودم و منتطر بودم پریود بشم حتی دوسه روزم که عقب انداختم گفتم بخاطر تغییر فصله چون سابقه داشتم.اما وقتی بی بی چک زدم همون لحطه دو خط انداخت تا یه ساعت هنگ بودم اصلااااا فکرشو نمیکردم اما خدا بخاد کار نشد نداره

ممنون. امیدوارم. منم دقیقا دوازدهم منتظر بودم. موعدم بود که پری شدم. اگه بدونم میشه که ارومتر میشم. ...

اصلا بخودت استرس نده و بسپار دست خدا.رابطه ت هم از دهم تا هفده هم یک روز درمیان کن.نه دیرتر نه زودتر.بعدم تا نیم ساعت از جات بلند نشو بعد ببخشید بی ادبی هست برای بارداری بهترین حالت اینه که مرد رو باشه خانم زیر.یه حالت داگی

الهی شکر،الهی شکر،الهی شکر،،،،از ته دلم برات خوشحالم گلم الهی بسلامتی بدنیا بیاد....

فدای تو خانومی خیلی ممنون.انشاالله شما هم هرچی از خدا میخای بهترینشو نصیبت کنه مهربانو😘❤❤

خانما من فولیکولام ضعیف بود فقط دوماه لتروزول خوردم با عنایت خداوند باردار شدم.الهی به حق این وقت اذ ...

عزیزم مبارکه.💌😍

لتروزول از چ روزی تا چ روزی خوردی؟ ممنون میشم جواب بدی

هر بار این درو محکم ببند برو