2777
2789
عنوان

بی بی چک که الان زدم+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 52 پست

مبارکه عزیز دلم😍انشالله ۹ ماه دیگه تاپیک بزنی  عکس نی نی خوشکلتو نشون ما بدی😍از حالا کلی ناز و ادا و قر و فر داشته باش...کلیییی از خودت و اون فندق کوچولو مراقب کن😋خیلییی  خوشحال شدم😍😍😍

تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️                                                                   برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤                                  🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸                               عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃     خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻                               تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد                                                                       زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی شکرررررر عزیزم برا منم دعا کن باردار شم ی ساله منتظرم

انشاالله خدا قسمتت کنه عزیزم منم دوسال منتطر بودم بخدا هرکی اینجا تستشو نشون میداد براش ازته قلب خوشحال بودم چقدر از همه التماس دعا داشتم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

تو همونی نیستی که زیر تاپیک یکی از مامانای باردار گفتی دلم بچه میخواد؟؟

تیکر بارداری نیست🙂دارم عروس میشم😎😅صلوات بفرست زودتر برگزارشه😍♥️                                                                   برای رسیدن به رویاهام برام صلوات میفرستی؟🙃❤                                  🌸الهم عجل لولیک الفرج🌸                               عشق یه آیینه است تو هرچی فکر کنی تو دل منم هست..!🍃     خدا خودش میدونه چیکار کنه🌈🌱برا همینه که از وقتی متولد شدم عشقت ریشه کرده تو وجودم جانان😻                               تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد                                                                       زندگی دردقشنگیست ک جریان دارد..!

مبارکه صد درصد بارداری😍😍😍😍واسه منم دعاکن ۳سال و چندماهه اقدامم و بدجور دیگه کلافه و خسته شدم ....دکترا میگن فقط ای وی اف دعاکن خدا تا قبل ای وی اف واسم معجزه کنه بحق این اذان 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

خداروشکر..مبارکه.‌..توروخدا برای ماهم دعا کن ب حق همین وقت عزیز ک ماهم نا امید نشیم...دعا کن برای من تا این ماه تستم مثبت بشه

تیکرم مال قانون جذبه.چون ب دلم افتاده بود این ماه باردارم.البته بچه دوم😉.پنج روز مونده ب موعدم بی بی چکم مثبت شد😍.خدایا نا امیدم نکن بذار تیکرم واقعی بمونه عاشقتم😙سه روز مونده ب پری بی بی چک زدم مثبت شد😍😍😍خدایا ممنونتم.خدایا شکرت بخاطر همه چیز.خدایا ازت میخوام هیچوقت دشمن شادم نکنی☺ازت آبرو،تن سالم؛دل خوش میخوام..میشه برای سالم ب دنیا اومدن نی نی م برام صلوات بفرستید😄ممنون....خدایا شکرت ک منو لایقد مادر شدن دونستی.و دوتا گل پسر بهم دادی..
مبارکه صد درصد بارداری😍😍😍😍واسه منم دعاکن ۳سال و چندماهه اقدامم و بدجور دیگه کلافه و خسته شدم ... ...

فدات عزیزم چشم بخدا برای همه دعا کردم.الهی به وقت این اذان خدا حاجت دل همتونو بده 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

خانما من فولیکولام ضعیف بود فقط دوماه لتروزول خوردم با عنایت خداوند باردار شدم.الهی به حق این وقت اذان هرچی منتظده دامنش سبز بشه و خدا اولاد سالم و صالح بهش بده

ممنون از تبریکای همتون ببخشید تک تک جواب ندادم

مبااااارکه عزیزم😍😍😍علایمت چی بود چندروز تاخیر داشتی

علامتم دلدرد و ترشح نوک سینه هامم خیلی درد داشت

خوابمم خیلی کم شده

عزیزم بسلامتی بغل بگیریش خدا از این بیبی چکا هم بزودی بمن بده 

قربونت ممنونم خانمی انشاالله به زودی برای شما هم بشه

مبارکه عزیز دلم😍انشالله ۹ ماه دیگه تاپیک بزنی  عکس نی نی خوشکلتو نشون ما بدی😍از حالا کلی ناز ...

ممنون عزیزم مرسی از دعای قشنگت و اون قلب مهربونت انشاالله

مبااااارکه عزیزم😍😍😍علایمت چی بود چندروز تاخیر داشتی

دلدرد داشتم نوک سینه هام درد میکرد ترشح کمی هم داشتم 

سه روز تاخیر داشتم