2777
2789
نه همیشه خبلی به خودت برس حتما سما زیبا هستین وای بزار زیباتر به نظر برسین

اتفاقا همیشه ب خودم میرسم همیشه مرتب و تمیزم ولی یکیدوبار کار مهم و سریع پیش اومده بدون ارایش رفتم،البته خیلی هم نیازی ب ارایش ندارم،ولی خب لباسام همیشه مرتب و تمیز و نو هس،جوری ک چنبار پچ پچ شنیدم از قوم شوهر برا لباسام،،ببخشید درد دل شد

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی خوندی مگه

دوران دبیرستانمو منظورمه....الان پژوهشگری دینی میخونم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
نخوندین گفتم ته آرایش؟؟؟؟تو اقوام ما همه آرایش کامل دارن تو مجلس ختم من مراعات می کنم و ته آرایش اون ...

خب مهم نفس عمله البته کاملا شخصیه ولی بنظر من ختم یعنی غم عزا و همدردی نباید اصلا آرایش کرد 

خانم طلبه ای پس

نه عزیزم طلبه ها میرن حوزه علمیه،،،من دانشگام،،،پژوهشگری دینی یعنی دین های خارج از اسلامو میخونیم و تحلیل میکنیم آداب و رسومشون رو...مثل دین یهود،مسیحیت،ادیان هند

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
من لجم.میگیره ازش..ادای ادمای بی نیاز از ارایشو در میاره والا پوستش لک داره ابروهاش ریخته نیاز به ار ...

ولی در کل زشتیش رو همه میبینن والا دیگه آرایش برای پوشیدن عیبهای مختصر وروح دادن به چهره خیلی خوبه

من خودم مژه هام صاف و کوتاه هست نمیشه که تو مهمونی ریمل نزنم!!!

اً

زخم زبون مردم نباشه اره حاضرم برم .چون من اهل ارایش نیستم و فقط عروسی ها اجبارا میرم ارایش می کنم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت