2777
2789
مرسی عزیزم چون پوستم سفیده بخاطر اینه باید حتما آرایش داشته باشم. قبل اینکه دوستمون این تاپیکو بزنه ...

منم سفیده پوستم عزیزم خیلی در حسرت پوست مان🥰🤣

من رژ بزنم راضیم از خودم وگرنه بی روحم چون لبم خودش خیلی کمرنگ پوستش 

هیچ کاری بی حکمت نیست
اره یه جور بیاحترامیه منم یه بار دعوتی خیلی بزرگی دادع بودم مهونام اکثر با لباسای توخونه وبی ارایش ل ...

دقیقاً درست میگی آرایش نکردن و آراسته نرفتن تو مراسم های خاص که میزبان احترام گذاشته و دعوت کرده  افتخار نیست...

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مهم نفس عمله البته کاملا شخصیه ولی بنظر من ختم یعنی غم عزا و همدردی نباید اصلا آرایش کرد 

بله درسته کاملا شخصی

من خیلی با آرایش زیاد در مراسم ختم موافق نیستم ولی مخالف نوع عزاداری های ایرانی ها هستم.به هر حال معتقدم اگر بستگان درجه اول نباشه که مستقیما در روحیات افراد تاثیر می ذاره و اصلا توان آرایش و آراستگی ندارن بقیه افراد ایرادی ندلره آراسته و حتی با حداقلی از آرایش ظاهر بشن

البته تظر شما هم محترم ولی عقیده من این هست

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
زیبایت صورتش یا اعتماد به نفسش بالاست

هيچكدوم

كلا اهل ارايش نبوده از اول بزادرشوهرم اجازه نميداده بهش ارايش بكنه الانم كه ديگه عروس و داماد داره روش نميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

من اهل آرایش نیستم.اما هزینه زیادی برای محصولات مراقبتی،مثل ماسک ،انواع کرم های روز و شب و تقویت کننده مژه و ابرو می کنم.در دراز مدت چهره رو بی نیاز از آرایش می کنه.به خاطر مراقبت هایی که کردم هم مژه هام هم ابروهام اوضاع شون خوبه.روی صورتم همیشه آبرسان هست .ابروها و سعی می کنم دخترونه و فقط مرتب بر دارم.اسکار جوش دارم.اما لک و جوش نه.هر روز یه پاکسازی ملایم هر دو هفته هم اصولی.اغلب اسکراب سفیداب می کنم.مژه ها و ابروها مو با روغن کرچک یا نارگیل چرب می کنم.ادعای خوشگلی ندارم اما واقعا نیازی به آرایش نمی بینم و تو مهمانی رسمی فقط ریمل اونم نوک مژه هام.و کمی رژیمی گونه.اما کرم های مراقبتی همیشه رو پوستم هست.بعد از اسکراب لب هم با ویتامین آ د لب مو چرب می کنم.اما لباس ساده و خوب می پوشم.و نسبتا برای پوشش م هم هزینه زیاد می کنم.محجبه هم هستم.اما اون چیزی که به گوشم هم تو خانواده خودم هم همسرم خورده ،اینه که خوش پوشم.سادگی در عین راحتی قشنگ هم هست.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
والا پسره اومده شخصی میگه خیلی زیبایید گفتم جااااااااان ؟گفت پروف خودت نیستی گفتم ن 😅😅😅😅بدبخت گر ...

😂😂😂👍

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

والا پسره اومده شخصی میگه خیلی زیبایید گفتم جااااااااان ؟گفت پروف خودت نیستی گفتم ن 😅😅😅😅بدبخت گر ...

مطمین بوده خودت نیستی دنبال باز کردن سر صحبت بوده ...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏