2777
2789
خب شاید میخواد نچرال باشه بنظر من که خیلی هم خوبه

اره مثلا میخاد بگه بی ارایشم.خوبم...ولی تصور خودشه...اصلش اینه بلد نیست ارایش...بعدشم عروسی فرق میکنه هرچیم نچرال بازی دربیاره باید روی مویسفیدش رنگ بذاره و یه رژ لب بزنه دیگه...من فاز اینو.نفهمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم تیرماهی هستم....شماهم شخصیت متغیر و غیرقابل پیش بینی دارین ی من اینطورم فقط 

من بیشتر حساس و دل نازکم  واحساسی 

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
خیلی خوش شانسی جاری من ۱۰-۱۲سال ازم بزرگترها  چنان در آرایش و تیپ و مد با من رقابت می‌کنه که ان ...

من لجم.میگیره ازش..ادای ادمای بی نیاز از ارایشو در میاره والا پوستش لک داره ابروهاش ریخته نیاز به ارایش داره نمیکنه...بیشتر از خسبسبشه پول به لوازم ارایشی دادنو ولخرجی میدونه من اهل ارایشم.منو.مسخره میکنه

من تا قبل از دانشگاه اجازه آرایش نداشتم😥تو همه عروسیا بدون آرایش بودم.🤭🤦‍♀️

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

دوست من میاد بدون ارایش با لباس قدیمی افتصااااااح موهاشم دم اسبی میبنده اونم جوری که موهاش میچسبه به سرش دم اسبشم پایین پایین یعنی فاجعه در کل😐

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن