2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حسو دا م که آرایش نمی کنم حس می کنم کرم صورتمو کثیف می کنه

من دلیلش اینکه نمی تونم چرب بودنو تحمل کنم رو پوستم حتی کف دست و خداروشکر پوستمم صافه

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
جاری منم همینه...عروسی اون یکی برادر شوهرم بود ها...لباس شب ابی رنگ بلند پوشیده هیچی به صورتش نمالید ...

خیلی خوش شانسی جاری من ۱۰-۱۲سال ازم بزرگترها  چنان در آرایش و تیپ و مد با من رقابت می‌کنه که انگار دوسالم از من کوچیکتره پسرش ۱۶سالشه دخترش ۱۰سالشه

منم یه پسر ۲ساله دارم

اً

عروسی خودم چند تا از مهمونا بدون آرایش با موهای نا مرتب اومده بودن خیلی بهم برخورده بود چون واقعا جلوی خانواده ی داماد زشت بود همه ی فیلمم کات کردم اونا نباشن نبینمشون با اینکه من عروسیشون لباس خوبی خریدم و آرایشگاه رفتم به نظرم این احترام به میزبانه که بی تفاوت نری عروسی ...

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
مرسی عزیزم چون پوستم سفیده بخاطر اینه باید حتما آرایش داشته باشم. قبل اینکه دوستمون این تاپیکو بزنه ...

اره واقعا ولی ارایش احساس میکنم ادم دلش خیلی شاد میشه من هروقت ارایش میکنم خیلی خوشحال میشم

...
واسه ماهم ارثیه  منم می‌ترسم موهام عین مامانم بشه😣

با اجازت اگر ارثیه میشه

من موهام مشکی پرکلاغی وسطش الان سفید سفید شده چثدر رو مخمه

شدم شبیع اون جادوگر سفیدبرفی😭

عروسی خودم چند تا از مهمونا بدون آرایش با موهای نا مرتب اومده بودن خیلی بهم برخورده بود چون واقعا جل ...

اره یه جور بیاحترامیه منم یه بار دعوتی خیلی بزرگی دادع بودم مهونام اکثر با لباسای توخونه وبی ارایش لومده بودن منم گفتم اینجور کارا بی احترامی به میزبانه یعنی برام مهم نیستی 

...
اره واقعا ولی ارایش احساس میکنم ادم دلش خیلی شاد میشه من هروقت ارایش میکنم خیلی خوشحال میشم

بله صدر صد قبول دارم حرفتونو. ولی بعضی وقتا آدم حالش خوب نیس مجبوه آرایش کنه که این خیلی بده. فقط بخاطر اینکه نگن  انگار حالت بده انگار اتفاقی واست افتاده یا حتما با شوهرت دعوا کردی

مجلس ختم  آخه

نخوندین گفتم ته آرایش؟؟؟؟تو اقوام ما همه آرایش کامل دارن تو مجلس ختم من مراعات می کنم و ته آرایش اونم گفتم خیلی نامحسوس

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊