الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عروسی خودم چند تا از مهمونا بدون آرایش با موهای نا مرتب اومده بودن خیلی بهم برخورده بود چون واقعا جلوی خانواده ی داماد زشت بود همه ی فیلمم کات کردم اونا نباشن نبینمشون با اینکه من عروسیشون لباس خوبی خریدم و آرایشگاه رفتم به نظرم این احترام به میزبانه که بی تفاوت نری عروسی ...
چنان دل بسته ام کردیکه با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اماسایه ام با من نمی آمد!
عروسی خودم چند تا از مهمونا بدون آرایش با موهای نا مرتب اومده بودن خیلی بهم برخورده بود چون واقعا جل ...
اره یه جور بیاحترامیه منم یه بار دعوتی خیلی بزرگی دادع بودم مهونام اکثر با لباسای توخونه وبی ارایش لومده بودن منم گفتم اینجور کارا بی احترامی به میزبانه یعنی برام مهم نیستی
اره واقعا ولی ارایش احساس میکنم ادم دلش خیلی شاد میشه من هروقت ارایش میکنم خیلی خوشحال میشم
بله صدر صد قبول دارم حرفتونو. ولی بعضی وقتا آدم حالش خوب نیس مجبوه آرایش کنه که این خیلی بده. فقط بخاطر اینکه نگن انگار حالت بده انگار اتفاقی واست افتاده یا حتما با شوهرت دعوا کردی