2777
2789

من خودم یه خاستگار داشتم

نه اخلاق داشت 

نه قیافه 

سیکل داشت

بیکار بود 

نه خونه داشت نه ماشین 

درضمن سیگارم میکشید

خونوادش اصلاً نه از لحاظ فرهنگی و نه از لحاظ اجتماعی و مالی با ما جور نبودن ما کلاً از دو طبقه مختلف بودیم

کلاً تو توهم بود پسره

هر دقیقه هم میگفت منو بخاطر خودم باید بخوای

یادمه خیلی میگفت منم کفرم دراومد یه بار بهش گفتم من که نمیخوامت گیریم اگه خواستمت بگو برای چیت بخوام تو پول داری ماشین داری خونه داری تحصیل کرده ای شغل درست و درمون داری چی داری؟؟

قشنگ قهوه ایش کردم😂 چندبار زنگ زد بعد اون 

شستم پهنش کردم رو بند😝

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش دوستم

خب من خودم چهرم خوبه وضع بابام خوبه خونواده درست درموني دارم.

اون واس دادشش اومده بود چقد اصرار داشت قدش از من كوناه تر شغلش افتضاح خييييلي ساده زيست و معمولي

زمين تا اسمون فرق داريم

من یکی از خاستگارم دوسال ازم کوچیکتر بود😂جواب رد دادم 😣چ گریه ای میکردا خواهرم 😂نزدیک بود باهاش گ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂عاشق بوده 😂😂😂

کسی بود که خواهرمو دوست داشت خواهرم که عروس شد با ما لج افتاد بعد یه سال دیدم وا داره تو مهمونی ها ضایع بازی در میاره دیگه جایی که اون بود بیشتر اوقات نمیرفتم. بعد اومدن خواستگاری و جواب رد شنیدن. نه خونه داشت نه ماشین فقط درسشو تموم کرده بود اونم یه رشته معمولی😐نمیدونم چی پیش خودش فکر کرده بود

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
چطور؟؟😂

نه قیافه ... نه اخلاق درست حسابی همش تو قیافس😒

حیف ک دوسش دارم

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

من کسی که خواستگاریم بیاد خدایی ڝایع نبوده.. خواستگارام تو دانشگاه و ...اوکی بودن واقعا

ولی ی بار ی نون خشکی برام شکلک در اورد البته دوستمم باهام بود😄😄 اون گفت با دوتامون بوده ..من گفتم کاش مال تو بود والا😂😐یکیم با  ال نود دمه در خوابگاه اومد واسه دوستیی دوستم گفت خیلی زشت بوده..... من بر نگشتم نگاش کنم دقیق

نه قیافه ... نه اخلاق درست حسابی همش تو قیافس😒 حیف ک دوسش دارم

خوب دقت کن تو انتخابت مبادا خدایی ناکرده پشیمون شی