2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 100 پست
اتفاقا منم از جمعه شروع کردم البته دختر من تیر ماه میشه ۳سالش یکم دیر شروع کردم ولی زود یاد گرفت الا ...

دختر شماهم اولش تو دستشویی سفت نگه میداشت؟

تا الان ۳ بار شلوارشو خیس کرده.روز اول همین جوریه؟

منم میخوام تو ابن شرایط قرنطینه حداقل از فرصت استفاده کنم از پوشک یا از شیر دخترمو بگیرم،ولی اصلا نم ...

ن این خیلی دوس داره چون میذارم اب بازی کنه ولی اصلا جیش نمیکنه سفت نگه میداره.حتی اب یخم زدم ب پاش جواب نداد.

این نشون میده امادگی نگه داشتن جیشو کامل داره ولی داره اشتباه میزنه🤣

تاپیک زدم ببینم چجوری متوجه کنمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط میدونم اگه بچه اماده نشه و مادر به زور اقدام کنه و بر فرض بچه همکاری کنه تا سن دبستان و راهنمایی شبا جاشو خیس میکنه

برای همین خودم ۲ سال و ۸ ماه میخوام شروع کنم

بعضیا از بچه ها حتی ۱۸ ماهگی قشنگ مثل بلبل حرف میزنن و کاملا امادن و برای همین یه سریا هی میگن وای بچه فلانی اینطوره و اونطوره تو هم شروع کن از پوشک بگیرش اما من اصلا توجه نمیکنم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
اولین قدم واسه جیش گرفتن اره یکی شب تاصبح خشک خوابیدنه یکیم حرف زدن دخترمن ۱۹ماهگی شیرمو دیگه ندادم ...

دخترم حرف میزنه کامل و این دو تا قضیه مربوط ب Wc رو هم میگه قشنگ.ولی خب شبا پوشکشو خیس میکنه و زیاد هم خیس میکنه😥

رمز موفقیتت چی بوده عزیزم.دختر منم دقیق هم سن دختر شماس. من ک موفق نشدم و مجدد پوشک کردم😓

ببین اصلا دعواش نکردم الان از جمعه شروع کردم ۲ روزه اول خودم هر ۱۰ دقیقه ۱بار میبردمش دسشویی چند باریم شلوارش و خیس کرد ولی از روز سوم خودش اومد بهم گفت اینم بگم خودمم  مرتبط ازش میپرسم جیش یا پی پی نداری تو طول روزم هر از گاهی بدون اینکه خودش بهم بگه میبرمش دسشویی ولی شبا پوشکش میکنم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عزیزم خیلی زوده.شوک بهش وارد میشه.بذار 2سال و 7 یا 8 ماه.دکتر پسر من میگفت از 2سال و 4ماه به بعد اگه ...

دختر من همین الان پوشکش تا صبح خشکه دم صبح جیش میکنه .

میدونم امادگی داره فقط مشکلم اینه ک اشتباه میزنه

باید تو دستشویی جیش کنه بیرون نگه داره ولی برعکسه تو دستشویی سفت نگه میداره

خود ما یکم اب ب پامون میخوره دستشوییمون میگیره این سفت سفت نگه میداره

با هم برید دستشویی خودت بشین و ادرار کن 

نیازی نیست بدنت رو ببینه همین که خود ادرار و مدفوع رو ببینه کافیه بذار ترسش بریزه

یه نکته ای خونده بودم 

مدفوع برای بچه حکم داراییش رو داره وقتی مدفوع می‌کنه فکر می‌کنه قسمتی از بدنش کنده شده این باعث میشه که بترسه اینو با بازی بهش بفهمونین که نترسه 

فقط جایزه دختر من همینطور بود هیجده ماهش بود بهش گفتم اکه تو دستشویی جیش کنی برات سه چرخه میخرم بلاف ...

والا هرکار بگی کردم ول نمیکنه

میدونم ی بار جیش کنه حله فقط نمیدونم چیکار کنم ک ی بار جیش کنه

دختر من همین الان پوشکش تا صبح خشکه دم صبح جیش میکنه . میدونم امادگی داره فقط مشکلم اینه ک اشتباه م ...

دختر خواهرمم همینجور بود.خودشو نگه میداشت.بعد دوماه باز مامی شد.تا 1ماه قبل عید که دوباره شرو کرد.

من همین یه دونه ام!
دختر شماهم اولش تو دستشویی سفت نگه میداشت؟ تا الان ۳ بار شلوارشو خیس کرده.روز اول همین جوریه؟

نه خودش و سفت نمی کرد ببین شاید هنوز آمادگیشو نداره.یکم دیگه صبر کن دکتر به من میگفت تا ۱ هفته اگه بچه تونست راحت جیش و پی پی شو بگه مشکلی نیست ولی اگه نتوتست زورش نکنید یعنی هنوز بچه آمادگیشو نداره. 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عزیزم من دخترم ب محض اینکه جیش یا پی پی میکنه سریع ب من میگه و بدش میاد باید عوضش کنم پاشم خیلی دار ...

دقیقا مثل دختر من.برای منم همین مدلیه.اینم تا خرابکاری میکنه تو پوشکش از هر نوع بلافاصله میگه منم بخاطر همین گفتم لابد دیگه آمادگی داره البته ن الان بگه از خیلی وقت پیش و ماههای قبل میگفت.خودم نگرفتمش گفتم بزار بزرگتر و عاقلتر شه راحتتر میگیرم.الان گفتم فرصت خوبیه هم هوا خوبه و هم تو خونه ایم کامل.2 روز پیش بازش کردم ولی اصلنننننن همکاری نکرد.منم امروز دیگه پوشکش کردم گفتم ولش کن لابد هنوز آمادگی نداره دیگه.تیر ماه میشه 3 ساله.ب امید خدا همون تابستون میگیرمش

دختر من 2 سالو 8 ماهس هنوز نگرفتمش. 2 روز پیش گفتم بزار بهش آموزش بدم و دیگه بزرگ شده و عاقل شده و ...

اخه این رفتار نشونه ی امادگی نداشتن نیس

اتفاقا امادگی داره چون باهر تحریکی چ اب چ فشار چ صدا خودشو کامل نگه میداره پس امادگی داره

فقط مشکل اینه ک داره اشتباه میزنه

من دخترمو ۱۶ ماهگی از شیر گرفتم شیر خودمم میخورد اصلا ربط به شیر نداره غذا و اب میخوره اما شب تا ...

منم دخترم 18 ماهگی از شیرم گرفتم.

دقیقا موافقم ربطی ب خیسی پوشکشون نداره.

دختر منم ظهرها و شب ها ک میخوابه پوشکشو حسابی خیس میکنه

اولین قدم واسه جیش گرفتن اره یکی شب تاصبح خشک خوابیدنه یکیم حرف زدن دخترمن ۱۹ماهگی شیرمو دیگه ندادم ...

عزیزم روز اول مثه دختر من بود؟ یا راحت خودشو ول کرد تو دستشویب

نگران اصلا نباش اول پی پی رو بهت میگه بعد جیش کنترل دستشویی بزرگ رو بچه اول بدست میاره بعد کوچیک د ...

خیلی ممنونم

اولین کسی ک جواب منو داد شما بودی

بقیه هی حاشیه میرن

هی میگم طبیعیه؟ هیچکس ج نمیده همش میگن زوده و فلان

پس از نظر شما جیشش طبیعیه.پی پی درست میشه بعد جیش 

خیالم راحت شد😓😪