2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 100 پست

اگه زود اقدام کنی و اماده نباشه بعدا تا تا ۸ سالگی شبا همش توی جاش جیش میکنه

من خیلیا رو دیدم زود گرفتن و سختیاشون تا چندین سال ادامه داشته

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
زوده عنوز خوب بچه ها گناه دارن بهشون فشار نیارید پسر من دو سال و هفت ماهشه هنوز نگرفتم چه خبره حالا

منم دخترم۲۴ماهشه اصلا بهش فک نمی کنم .چه عجله ای اخه.حالا میان میگن من بچم۱۴ماهگی از پوشک گرفتم انگار مسابقه است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۲ سال و دو ماهشه اما شروع نکردم چون براش زوده البته به سن نیست به حود بچه ربط داره دختر م ...

اولین قدم واسه جیش گرفتن اره یکی شب تاصبح خشک خوابیدنه یکیم حرف زدن

دخترمن ۱۹ماهگی شیرمو دیگه ندادم بهش قطع کردم از اون موقع تاحالا که ۸ماه میگذره شب تاصبح خشک خوابید ولی من از اول عید از پوشک گرفتمش و راحتم گرفتم الان دوسال و ۳ماهشه

اخه این جیشم نمیکنه چ برسه ب پی پی

خب شایدهنوزامادگی نداره...اصلابه دسشویی کردنش اصرارنکن.صندلی بگیربراش بشینه روش یکم باهاش بازی کن کتاب بده دستش جیشم نکردنکردبزاراول اشنابشه.

هرچقدرم میشینیم دیش نمیکنه تا میایم بیرون شلوارشو میپوشم دیش میکنه درست میشه یا ن هنو امادگی نداره؟

دختر منم همین بود.حتی اون یکی کارشم نمیکرد.انگار میترسید.منم دیگه بی خیال شدم و نخواستم بهش استرس بدم و هم خودم عصبی شم 2 روز باهاش کار کردم دیدم بی فایده س.دیگه مجدد پوشکش کردم

دختر من ۲ سال و دو ماهشه اما شروع نکردم چون براش زوده البته به سن نیست به حود بچه ربط داره دختر م ...

عزیزم من دخترم ب محض اینکه جیش یا پی پی میکنه سریع ب من میگه و بدش میاد باید عوضش کنم

پاشم خیلی داره میسوزه اذیته با پوشک

من چون دیدم خودش میگه فکر کردم امادگی داره

الانم میگه فقط مشکل اینجاس ک تو دستشویی خودشو سفت میگیره

اولین قدم واسه جیش گرفتن اره یکی شب تاصبح خشک خوابیدنه یکیم حرف زدن دخترمن ۱۹ماهگی شیرمو دیگه ندادم ...

من دخترمو ۱۶ ماهگی از شیر گرفتم شیر خودمم میخورد

اصلا ربط به شیر نداره

غذا و اب میخوره

اما شب تا صبح حسابی جیش میکنه یا تو خواب بعد از ظهر

اخه این جیشم نمیکنه چ برسه ب پی پی

نگران اصلا نباش اول پی پی رو بهت میگه بعد جیش

کنترل دستشویی بزرگ رو بچه اول بدست میاره بعد کوچیک

دخترمن ۲سال و ۳ماهشه اول عید از پوشک گرفتمش یکبار تو شلوارش پی پی کرد دیگه نکرد رفت دستشویی کرد ولی جیش رو الان ۱۲روز میگذره تازگیا داره میگه

عزیزم من دخترم ب محض اینکه جیش یا پی پی میکنه سریع ب من میگه و بدش میاد باید عوضش کنم پاشم خیلی دار ...

دختر منم وقتی پی می میکنه میاد میگه

اما این دلیل نمیشه

اگه خوب حرف میزنه کاملا و یا شب تا صبح جاش خشکه میتونی شروع کنی اما اگه نه 

اصلا شروع نکن بزار ۲ سال و ۸ ماه

من واسه دخترم کپسول های بازی گرفتم میندازی تو اب باز میشه عروسک ابری میشه یدونه جلوش بازکن بده خودش ...

اتفاقا تو دستشویی اسباب بازی بردم بازی کرد باهاشون کلی خندیدو...

سری بعد گفتم جیش کن تا بهت بدم بازی کنی ولی بازم جیش نکرد

اتفاقا منم از جمعه شروع کردم البته دختر من تیر ماه میشه ۳سالش یکم دیر شروع کردم ولی زود یاد گرفت الا ...

رمز موفقیتت چی بوده عزیزم.دختر منم دقیق هم سن دختر شماس.

من ک موفق نشدم و مجدد پوشک کردم😓

جالبه اخه تا وقتی شیرمو میخورد جیش میکرد بعدش دیگه نکرد

چه خوب

البته دختر من خیلی اب میخوره

برای اینکه یبوست نشه من هر دقیقه بهش اب میدم😅