2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 100 پست
ببین اصلا دعواش نکردم الان از جمعه شروع کردم ۲ روزه اول خودم هر ۱۰ دقیقه ۱بار میبردمش دسشویی چند بار ...

آخه 2 روز بازش کردم.دقیقا مثل شما هر چن مین چن مین تایم گذاشته بودم و میبردمش و ازشم مدام میپرسیدم ولی تو دستشویی کارشو نمیکرد و میومدیم بیرون شلوارشو خیس میکرد.پی پی ک اصلننننن نمیکرد و 2 بار هم گلاب ب روتون تو شلوارش خرابکاری کرد.منم دیدم همکاری نمیکنه و استرس گرفته دیگه بیخیالش شدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه 2 روز بازش کردم.دقیقا مثل شما هر چن مین چن مین تایم گذاشته بودم و میبردمش و ازشم مدام میپرسیدم و ...

الان دوباره میبندیش شاید دختر شمام هنوز آمادگیشو نداره. 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عزیزم هم خوب حرف میزنه هم جیشو پی پی رو میگه هم تا صبح خشکه

خب پس همه چی حله.

باید تمرین کنی باهاش و این مدل دختر شما بشدت ب صبوری شما نیاز داره.1 بار جیش کنه و 1 بار پی پی کنه ترسش میریزه.ی کاری کنید خودتونو پشت درب پنهون کنید و باهاش ثحبت کنید و تشویق ب انجام کارش کنید.

الان دوباره میبندیش شاید دختر شمام هنوز آمادگیشو نداره. 

آره دیگه پوشکش کردم.فعلن بی خیال شدم.

ولی خب فرصت خوبی بود تو خونه بودیم کامل و خودم هم دیگه دلشوره و استرس بیرون رفتن و مهمونی رفتن رو نداشتم و خیلی زمان خوبی بود.ولی حیف ک همکاری نکرد یا شایدم حالتهای دخترم طبیعی بوده برای روزهای اول و من طاقت نیاوردم.نمیدونم خلاصه فعلن ک مجدد پوشکش کردم😥

دختر خواهرمم همینجور بود.خودشو نگه میداشت.بعد دوماه باز مامی شد.تا 1ماه قبل عید که دوباره شرو کرد.

فرقی نمیکنه هروقت شروع کنه همینه

اول باید بفهمه ک تو دستشویی خودشو ول کنه و سفت نگیره و نترسه.

حالا الان یا دوماه دیگه داستان فرقی نمیکنه

آره دیگه پوشکش کردم.فعلن بی خیال شدم. ولی خب فرصت خوبی بود تو خونه بودیم کامل و خودم هم دیگه دلشوره ...

ببین یکم دیگه حوصله کن دوباره بازش کن شاید درست شد باید صبرت و زیاد کنی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

هرچقدرم میشینیم دیش نمیکنه تا میایم بیرون شلوارشو میپوشم جیش میکنه درست میشه یا ن هنو امادگی نداره؟

الان وقتش نیس اذیتش نکن. به حرف کساییکه میگن ما یکسال و نیم... گرفتیم گوش نکن. بذار دو سال و نیم بشه دوباره امتحان کن. قبلش باهاش حرف بزن که متوجه بشه چی میگی. من یکسال و هشت ماه توی دوسه روز هم روز و شب یکدفعه گرفتم یکبارم خرابکاری نکرد تو خونه یا شلوارش 

دقیقا مثل دختر من.برای منم همین مدلیه.اینم تا خرابکاری میکنه تو پوشکش از هر نوع بلافاصله میگه منم بخ ...

چی بگم والا دختر من چند ماهی میشه ک میگه.گفتم هوا گرم شه بعد 

الانم روز اولم سفت خودشو گرفته

میشناسمش الان یا دوماه دیگه فرق نمیکنه

فقط کافیه ی بار تو دستشویی جیش کنه تا کامل گرفته شه ولی مشکل اینجاست ک سفت میگیره و میترسه