2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 100 پست
اخه من هنو روز اولم . یه هفته نشده

آها خب ببین با زبون و محبت دعوا اصلا بعد صبر و حوصله ببین تا چند روز شاید اینجوری باشه ولی بعدش مطمئنم درست میشه براش بگو جیش تو بکن برات جایزه میخرم درست میشه. 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خب پس همه چی حله. باید تمرین کنی باهاش و این مدل دختر شما بشدت ب صبوری شما نیاز داره.1 بار جیش کنه ...

من دخترمو میشناسم میدونم الان مشکلش همون ی بار انجام دادنس.اگه ی بار انجام بده دیگه حله. اومدم راهنمایی بگیرم ک چجوری راضیش کنم این ی بارو انجام بده

تنها نمیمونه هیچجا.میترسه بدتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه خیلی ممنون

عزیزم یکم صبر کن درست میشه فقط تند تند ببرش دسشویی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عزیزم یکم صبر کن درست میشه فقط تند تند ببرش دسشویی.

اول نیم ساعت ب نیم ساعت گذاشتم جیش کرد کردم ۲۰ دقه الان تو تاپیک دیدم ۱۰ دقه ی بار باید ببرمش.

فقط خداکنه زودتر راضی بشه تو دستشویی جیش کنه

اول نیم ساعت ب نیم ساعت گذاشتم جیش کردم کردم ۲۰ دقه الان تو تاپیک دیدم ۱۰ دقه ی بار باید ببرمش. فقط ...

آره روز ای اول باید ۱۰ دقیقه ۱بار ببریش یه بار جیش کنه یاد میگیره.

یه مشکل دیگم اینه پسرم نمیشینه تو دسشویی یعنی اگه سرپا بگیرمش جیش میکنه ولی دمپایی پاش کنم نمیشینه خ ...

من دمپایی پای دخترم نکردم نشسته هم دیدم جیش نمیکنه گذاشتم وایسه ک پاش درد نگیره بعد ی دقه رفتم بیرون دیدم جیش کرد تا من بودم جیش نمیکرد

من دمپایی پای دخترم نکردم نشسته هم دیدم جیش نمیکنه گذاشتم وایسه ک پاش درد نگیره بعد ی دقه رفتم بیرون ...

خب خداروشکر.منم گفتم ک خودتونو پشت در پنهون کنید ک شما رو نبینه تا استرسش کم شه و جیش کنه.ولی خب ب این خیال نباشید ک الان ی بار جیش کرد دیگه شلوارشو خیس نمیکنه و بار دیگه هم بردیدش جیش کنه.باید خیلی خیلی صبوری کنی.من ک طاقت نیاوردم و بعد از 2 روز مجدد پوشکش کردم.سخته و زمان و حوصله میخواد

خیلی ممنونم اولین کسی ک جواب منو داد شما بودی بقیه هی حاشیه میرن هی میگم طبیعیه؟ هیچکس ج نمیده هم ...

اره نگران نباش عزیزم

اول ازهمه رو خودت کارکن بگو این مرحله رو باید باکمک من طی کنه و باید صبرزیاد و مهربونی داشته باشم

بعدم درحین مهربونی باهاشم جدی باش اگه کرد تو شلوارش نگو اصلا عیبی نداره بگو نباید اینکارو میکردی بزرگ شدی باید بریم دستشویی مثل من مثل بابا

عزیزم روز اول مثه دختر من بود؟ یا راحت خودشو ول کرد تو دستشویب

نه بابا طول کشید تا ول کنه من چندماهه بازش میکردم تا تجربه باز بودنو حس کنه و محیط دستشویی رو ببینه اما میرفت فقط مینشست و میومد بیرون میکرد و باباش هی میگفت خونه نجس شد پوشک کن تااینکه تصمیم گرفتم از اول عید دیگه پوشک نکنم