2777
2789
عنوان

دوستای گلم میایید یه دقیقه😍😘😚

78 بازدید | 10 پست

میشه این جمله رو به زمان آینده تبدیلش کنید..بحث رو کم کنیه  

جمله اینه👇

بابا گفت:بچه ها بروید بازی کنید،اینجا خسته می شوید..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بابا خواهد گفت بچه ها بروید بازی کنید اینجا خسته خواهید شد😂

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خواهد گفت بچه ها بروید بازی کنید اینجا خسته خواهید شد😂

من گفتم بابا خواهد گفت بچه ها بروید بازی کنید اینجا خسته میشوید😂😂😂😂

یعنی اشتباه گفتم😢

بنظرم فقط فعل اصلیه جمله باید بره ب زمان آینده و فعل اصلی گفت هست

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
من گفتم بابا خواهد گفت بچه ها بروید بازی کنید اینجا خسته میشوید😂😂😂😂 یعنی اشتباه گفتم😢

ن بنظرم درسته 

این چیه مسابقست درسه چیه

وای چه سخته.... بچه ها بروید بعدا بازی کنید...الان خسته میشوید.. وای  نمیدونممممم

😂😂😂😂😂 یه ملت تو گروه اسیریم😁

بنظرم فقط فعل اصلیه جمله باید بره ب زمان آینده و فعل اصلی گفت هست

منم نظرم اینه بهشون گفتم ..درس یکی از بچه هاست از گروه ما سوال کردن من اینو کفتم همه ریختن سرم 😁😂

چون نقل قول فقط گفت ،آینده میشه ،بابا خواهد گفت ،یا بابا می خواهد بگوید

آفرین👏👏👏👏 منم همینو گفتم