2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنرستان و دانشگاه طراحی دوخت خوندم 

اره خداروشکر اگر باز برمیگستم همین رشترو انتخاب میکردم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

من تجربی و پرستاری

برگردم عقب میرم طراحی دوخت و هنر. پرستاری توان بدنی بالا میخواد.‌من توان بدنیم کم هست.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هنرستان و دانشگاه طراحی دوخت خوندم اره خداروشکر اگر باز برمیگستم همین رشترو انتخاب میکردم

کارت خیلی درست و هدفدار بوده من اونقدر آدم میشناسم رفته دبیرستان تجربی ریاضی خونده بعد چن سال رفته سراغ خیاطی

یعنی چن سال عمرشو بیخودی هدر داد

من تجربی خوندم

الان معلمم

برگردم عقب کلا ی شغلی انتخاب میکنم ک تو خونه باشم مثلا انلاین شاپ

خستم از ۶صب بیدار شدن هرچند هنو ی ماهم نمیشه رفتم سرکار

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من تجربی خوندمالان معلممبرگردم عقب کلا ی شغلی انتخاب میکنم ک تو خونه باشم مثلا انلاین شاپخستم از ۶صب ...

🤓 آفرین خانم معلم 

موفق باشی ، العان هم دیر نیست میتونی 

آنلاین شاپ بزنی رشته خاصی نمی‌خواد آنلاین شاپ زدن🌷👏

I always come back 

کارت خیلی درست و هدفدار بوده من اونقدر آدم میشناسم رفته دبیرستان تجربی ریاضی خونده بعد چن سال رفته س ...

اره منم بیشتر دوستام همینطوری بودن 

اخه من از اول میدونستم بقیه رشته هارو برم منصرف میشم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨