2777
2789
عنوان

کسی هست بچه ش دیر حرف اومده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست

پسر من ۳ سال و پنج ماهشه عزیزم

تازه دو ماهه حرف میزنه

گفتار درمان بردم گفت هیچ مشکلی نیست فقط تاخیر گفتاره

یهو توی دو ماه ازین رو به اون رو شد.حتی کلمه هم نمیتونست بگه ولی یه دفعه با جمله ی کامل  شروع کرد.درسته بعضی کلمات رو اشتباهی میگه اما واقعا پیشرفت خوبی داشته.

اصلا نگران نباش.به وقتش حرف میزنه.تنها کاری که باید بکنی اینه بعد از کرونا ببر گفتار درمان تا نظر بده راجع بهش.خودت هم خیلیییی زیاد باهاش حرف بزن و شمرده شمرده.

پسر من دیر حرف افتاد دو سال نیمگی کلمه می‌گفت و جملات دو سه کلمه ای ولی یهو راه افتاد و سه سالگی خوب ...

بردمش گفتار ولی خب ب کلماتش اضافه شد فعلا ک بخاطر کرونا نمیبرمش دیگه جملهش در حد اب بده 

بستنی بخر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین بار اونموقع که ۹ ماهش بود گفت مامان

خیلی وقته اینارو میگه 

ولی دیگه خودشو راحت کرده

فقط همینا!!!

دخترم توی این سن ماشالله کامل کلماتو میگفت

ولی نگران نیستم

بس ک دخترم پرحرف بود و هست این تلافی کرده😀

پسر من ۳ سال و پنج ماهشه عزیزم تازه دو ماهه حرف میزنه گفتار درمان بردم گفت هیچ مشکلی نیست فقط تاخی ...

مرسی انرژی +

بردمش یکماه و نیم گفتار گفت مشکل نداره تاخیر در گفتار داره

خیلی وقته اینارو میگه  ولی دیگه خودشو راحت کرده فقط همینا!!! دخترم توی این سن ماشالله کامل ک ...

من پنج ماهگی نشست ۸ ماهگی راه رفت و ۹ماهگی کلمه اولو گفت الانم که یکسال و نیمشه از منم بهتر حرف میزنه

مرسی انرژی + بردمش یکماه و نیم گفتار گفت مشکل نداره تاخیر در گفتار داره

اره حساس نباش.

فقط زیاد باهاش حرف بزن

کامنت این ادمای بی فکری که زود میان میگن بچم ۱ سالگی حرف زد و وااای مشکل داره ببر دکتر هم نادیده بگیر.نمیدونن چی رو کجا بگن.

اینکه دیر حرف میزنه فقط دلیلش اینه باهاش زیاد حرف زده نمیشه.شما براش وقت بذار با ارامش باهاش بازی کن و حرف بزن ببین چه زود حرف میزنه

فقط خیلی فضوله و اذیت میکنه گفتین چهار سال اوج و شروعشه؟

نه شروعش نیست ..بچه های اوتیستیک ژنتیکی از وقتی به دنیا میان مشکل رو دارن اما چون نشانش تقریبا تا دو سالگی طول میکشه ..افراد دیر میفهمن و گاهی با بیش فعالی و شیطونی اشتباهش میگیرن ..حرف نزدن مهم ترین نشانه هست