2777
2789
عنوان

رفتار داداشم

3288 بازدید | 57 پست

بچه ها داداش من ۸ سالشه ۳ ۴ شبه وقتی میخوابم نصف شبی میاد پیشم میگه میشه رو تخت تو با هم بخوابیم؟

بعدش دستشو میزاره رو صورتم میخوابه

میگم یعنی از چیزی میترسه یا چی شده؟

چون ازش میپرسم میگه خواستم باهات بخوابم خب

با مثلا درس هاشو فقط با من میخونه 

کارتون دیدنی میگه بیا بشین پیش من 

اگه کار هم داشته باشم هی پشت سرم میاد منتظرم میمونه کنترل به دست بعدش با هم میریم کارتون میبینیم

من دوماهه خونه مامانم اینا هستم ولی فقط ۴ روزه این کارارو میکنه 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

خب لابد وابستت شده بهش محبت کردی علاقه مند شده بهت

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما از چیزی ترسیده یا خیلی دوست داره

باهاش صحبت کن اروم 

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

خب با توجه به باردار بودنت شاید کسی حرفی زده که اون حس میکنه قراره بچه ها جاشو بگیرن و واسه همین هی میچسبخ بهت

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

ای جان😍😍بهت وابستس...اوتوقت داداش من میگه تو چرا همش میای اینجا خونه نداری؟😢

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

فک کنم چون احساس تنهایی میکرده حالا ک شما پیششی احساس خوبی داره..خواهرشی خب دوستت داره..

اما اگر دیگه بدون تو هیییچ کاری رو انجام نمیده یا توی طول روز خودش تنهایی نمیره بازی کنه اون دیگه فک کنم باید دنبال مشکلش بگردید..

ای جان😍😍بهت وابستس...اوتوقت داداش من میگه تو چرا همش میای اینجا خونه نداری؟😢

🤣🤣🤣🤣🤣وای😂😂😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥