2777
2789
عنوان

رفتار داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 57 پست
اینجا نپرس, اینارو باید از مشاور و متخصص کودک بپرسی عزیزم بچه ها خیلی حساسن خیلی هم برخورد باهاشون ب ...

چشم ممنون از نظرتون 

خواستم ببینم کسی تجربه ای داره یا نه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداش کوچکتر ندارم ولی پسرعموم کوچیک بود همین جور به من وابسته بود😃

ای جانم 

پسر خاله ی منم اینجوری بود ولی داداشم یکم فراتر از اون شده

خدا حفظشون کنه برامون تو ۱۵ مثلا چطوری وابستس؟ واقعا سواله برام میخوام بدونم

شبا گاهی وقتا پیش من میخوابه همه حرفاشو یعنی اتفاقی بیفته به من میگه اگه من برم جایی دوست داره بیاد دوس نداره چندروز جایی بمونم 

ای جانم خدا حفظش کنه

فدات همچنین

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
شبا گاهی وقتا پیش من میخوابه همه حرفاشو یعنی اتفاقی بیفته به من میگه اگه من برم جایی دوست داره بیاد ...

ای جانم خدا حفظتون کنه 

ایشالله همین جوری ادامه داشته باشه😍