2777
2789
عنوان

رفتار داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 57 پست
خب لابد وابستت شده بهش محبت کردی علاقه مند شده بهت

آره میدونم وابستس ولی این چند روز رفتاراش عجیب شد برام گفتم شاید تجربه ای داشته باشید

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوخودا😢اصلا محبت موج میزنه...استاتر بیا داداصامونو عوض کنیم😂

😂😂خیلی دوست داره 🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
یکم عجیب بود برام گفتم بزار بپرسم شاید تجربه ای چیزی چیزی داشته باشید

من داداش کوچکتر ندارم

ولی پسرعموم کوچیک بود همین جور به من وابسته بود😃

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
حتما از چیزی ترسیده یا خیلی دوست داره باهاش صحبت کن اروم 

حرف میزنم باهاش میگه همین جوری خب 

دوست دارم خب

این کارو میکنم خب 

تیکه کلامش خب هستش😂🤔

عزیزم داداشت بهترین دوستش توییی تو جای همه دوستاش و حتی مامان باباتو براش پر میکنی کارایی که دوس داره تو کنارشی وباهات انجام میده به خاطره همینه بهت وابسته اس و این نشونگره یه خلا تو زندگی هست باید مادرت کنارش باشه بخوابه براش کتاب بخونه یا یه همبازی تا باهاش بازی کنه و کارتون ببینه ولی کسی نیس تنها تویی که همراهیش میکنی 

خب با توجه به باردار بودنت شاید کسی حرفی زده که اون حس میکنه قراره بچه ها جاشو بگیرن و واسه همین هی ...

به نکته خوبی اشاره کردی 

راااست میگییییی 

اینو باید بدونم مشکلش اینه یا نه 

آفرین 

ولی فکر نکنم آخه حسادت نداره 

😂😂😂😂

نخند...گریه داره😭

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
به نکته خوبی اشاره کردی  راااست میگییییی  اینو باید بدونم مشکلش اینه یا نه  آفرین& ...

اصلا حسادت در این مورد شاید آگاهانه نباشه...اون فقط احساس میکنه شمارو داره یه بار دیگه از دست میده ازدواجم همین حس رو میده به بچه های کوچیکتر خونه...الانم که قطعا شما بارداری و درگیر مسایلش حتی ممکنه نگرانت باشه و حس کنه این بچه ها خواهرش رو بیمار کردن.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
داداشت طبیعیه سنش حساسه و ازلحاظ روحی نشون دهنده سلامتشه و عاطفی بودنشه اونچه که غیر نرماله رفتار ما ...

والا مامانم هم عین من  هواشو داره 

حتی از من بیشتر 

😂😂 چند سالشه؟

یکی بزرگه 25سالشه...اینم 9 سالشه...هر دو دشمن خونی شدن باهام😂😂😂😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
عزیزم داداشت بهترین دوستش توییی تو جای همه دوستاش و حتی مامان باباتو براش پر میکنی کارایی که دوس دار ...

درسته ممنونم 

مامانم هم مثل من حتی از من بیشتر هواشو داره 

شاید درست میگین تنها مونده این چند ماهو به خاطر همین