2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم از دیشب نزدیک بود دق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 47 پست
واقعا معنی زندگی مشترک میدونی چیه؟ وقتی یه زندگی مشترکه یعنی همه چیییزش مشترکه. پول پس انداز همه چی ...

عزیزم خب مرد کافیه بوببره که زن پول داره تا همشو از چنگش درنیاره که ول نمیکنه 

همش بم میگه تو پول داری 

خب دارم ک دارم کرونا نزاشته برم خرید پول تلنبار میشه 

دقییقا یک ماه دیگه سالگرد عقدمونه من تو این یکسال فقط دوجفت کفش خریدم 

نه وسیله ارایشی نه لباسی همش مال مجردیمه 

مرتب تو خونه براهروعده غذا درست میکنم خونه برق میزنه خیاطیم تازه شروع کردم خب اون چیکار میکنه یکساله من زنشم هنوز درامد نداره 

من همش دلهره دارم 

تو خونم کمک نمیکنه بزووووور یه چایی فقط خب بیکاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عوارض قرنطینه است باید تحمل کنید این روزها بگذره .سعی کن محیط خونه براش شاد نگه داری .مردها سخته ...

بخدا میخواست زمین بخره هفت تومن پولش کم بود گفتم چرا از کسی بگیری مال منو ببر 

پول عقدمون ک ما رسم داریم میدن به عروس با اون برام طلا خرید 

بعد میگه خب برای تو خریدم دیگه 

از خودت بگیره بده به خودت خوبه؟

گفتم دستش تنگه عیب نداره پول تو جیبیم ازش نخواستم هیچی عیدیم بهم نداد اولین عیدمون بود چرا؟ احتمالا چون برا تولدم پونصد بهم داد 

ولی سود . تومن چقدره ک نزاشت براخودم باشه و تو جیبم 

اوووووف چقد بده بی پولی

بگو اگه ناقل بی علامت باشی من بگیرم خوبه ؟عذاب وجدان نمیگیری پیاز داغش زیاد کن 

گفتم 

دیشب تلفنی با آبجیم حرف زدم به در گفتم دیوار بشنوه اخه نزدیکم بود 

گفتم ابجی ایشالا من کرونا بگیرم ک خیال هردومون راحت شه گوش نمیده بهم که

عزیزم اول اینکه شما اول زندگیتونه بجای عیدی دادن بهتره وقتی میبینی شرایط مالی شوهرت اینجوریه و درآمد ...

بهم گفتن عیدی نده 

ولی دادم گفتم مادرن 

تازه به مادرشوهرم بیشتر دادم چون دلش شکسته همسرشو ازدست داده هنوز یکسال نشده

عزیزممم... تو زندگی مشترک این چیزا پیش میاد... حساب این چیزا رو نکن... اما از من ب تو نصیحت ی پس اند ...

ربونت برم چه قشنگ گفتی عزیزم 

بخدا دیشب خیلی گریه کردم یواشکی بهش گفتم منو ببرخونه بابام فردا 

گفت چرا؟ ترسید ک قهرنکنم 

اخه تازگیا ازصب ساعت ۸ تا هشت شب باز رفت تفریح و کباب و اینا من تنها توخونه گفت ببرمت خونه خواهرت گفتم نه قرررنطینس بچه کوچیک داره 

ایناش اذیتم میکنه

ربونت برم چه قشنگ گفتی عزیزم  بخدا دیشب خیلی گریه کردم یواشکی بهش گفتم منو ببرخونه بابام فردا& ...

خدا نکنه گلم... خوبه ک ب فکرت هم هست. اما میگم این قرنطینه کارو سخت کرده. خدا کنه از این شرایط خلاص شیم... داره سه ماه میشه ک بیرون نرفتم 😑

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

من خانمهایی رو میشناسم که شوهرهاشون هرچی دارن به نام اونها زدن...میدونم نفوذ کلام زیادی داشتن...یعنی بلد بودن چطوری شوهرو مجذوب کنن

من که نتونستم...شوهرم طلاهامو با اجازه خودم البته فروخت تا خرج مکه مادرش کنه...و گفت بعدا برام میخره

بهد موقع خرید که ساختمون سازی داشتیم گفت اگه میخای برات بخرم منم گفتم الان که خیلی گرفتاری...و خریدن کلا کنسل شد...گفت خودت گفتی نمیخوای دیگه

آیا همیشه این آقایون انقدر حرف گوش کنن؟؟و ایا نباید این محبت منو جبران میکرد

هنوز بعداز ده سال تو دلم مونده ...دریغ از یک تشکر که واقعا به یک تشکر خشکو خالی راضی بودم

هرزوزم زبون خانواده شوهرم درازتر میشه...و تاحالا هم خبردار از این موضوع نشدن

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.
من خانمهایی رو میشناسم که شوهرهاشون هرچی دارن به نام اونها زدن...میدونم نفوذ کلام زیادی داشتن...یعنی ...

واااقعا حق داری خیلیم حق داری 

بخدا اون اقایونی که چیزی رو به نام همسرشون میکنن گلی هستن از گلهای بهشت ربطی به خانومشون نداره چون هزار جور رفتار از هزارتا خانوم دیدم ولی به شانسه بخدا 

بعضی اقایون زن دوستن خیلی 

شوهرم منو دوس داره ولی اهل این کارا نیس و میگه نباید باشه مرداییم که اینجوری میکنن و زنشونم رودار میشه اشتباه میکنن 

تازه من زن خییییلی کم خرجیم مهربون و خیلی ازم راضیه ولی اینکارارو نمیکنه

من خانمهایی رو میشناسم که شوهرهاشون هرچی دارن به نام اونها زدن...میدونم نفوذ کلام زیادی داشتن...یعنی ...

مرد جماعت عادتشه 

درکش میکنی و خرج نمیکنی بعد پلش میفته میگن خودت نخواستی خودت خرج نکردی میندازن گردن خودت 

شوهرم با ۴۰ درصد آف واسه خودش کفش ۷۰۰ هزاری خرید ۶ ماه پیش به جفت دیگم گرفت صدوپنجاه 

برا من فقط ۱۲۰ داد کفش بعد کمی خورد تو ذوقم 

بهم گفت خب یه جفت برمیداشتی من ک گفتم بخر 

ولی من میدونستم کم پوله چجور میخریدم درکش کردم بعد اونجوریم گفت ک خب میخریدی من گفتم نخر؟

واسه خودش پول بیشتری واسه نت میده واسه من کمتر 

چرا تبعیض؟

خوبه باز گفته میده شوهر من ک میگه کلا طلاها مال منه هروقت بخوام میخرم هروقت بخام میفروشم الانم هیچی ...

گفته میده که اونموقع نداد حالا گرمی ۶۰۰ میخواد بده؟دیگه مدلشون همینه کاریش نمیشه کرد

واااقعا حق داری خیلیم حق داری  بخدا اون اقایونی که چیزی رو به نام همسرشون میکنن گلی هستن از گل ...

منم مثل شما کم خرج بودم دیدم نمیشه...من خرج نمیکنم و بقیه میان واسه همسر من خرج تراشی میکنن...البتع بگم من واقعا سرزبون اون زنهایی که میگم دیدم...خیلی خوب میتونن همسرهاشونو مدیریت کنن که متاسفانه من این زبون و کلامو ندارم...ولی دیگه چون همسرمم تواناییشو داره سعی نمیکنم برای خودم کن بزارم...البته هنوز نسبت به دیگر خانمها خیلی کم خرجم ولی سعی میکنم اهدافمو دنبال کنم و به خاطر بقیه از اونها دست نکشم و یکم بیشتر به خودم برسم..ولی هنوز راه درازی درپیش دارم...

و موافقم اون مردها گلی از گلهای بهشتن...خودشون ذاتی متوجه میشن....در فامیل خیلی نزدیکم دارم 

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.