2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم از دیشب نزدیک بود دق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 47 پست

ببین حق با شماست. درمورد پولا هم رفته بدونشون و دیگه بهشون فکر نکن

ولی یه سری از ناراحتیات حساسیت زیادته که اوایل ازدواج پیش میاد. همین که دوست داری کنار هم باشین و اون نمیدونه

سخت نگیر که به خودتم سخت نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولی که به شوهر بدی تمومه دیگه محاله بده.من ۱۶۰ گرم طلامو برد فروخت دریغ از یه گرمشو پس داده باشه.همین قبل عیدم ۷تو منو خورد یه آبم روش.اما درمورد اینکه بیخیال این بیماریه و همه جا می ره کارش اشتباها حق با شماست.

❤ 

اولا که حتما حتما بخاطر کاراش باهاش حرف بزن سکوت روابط رو سرد میکنه

دوما حتما یه حساب مخفی واسه خودت داشته باش و هیچوقت از اون پول‌ت باهاش حرف نزن

سوما توی خونه توی این روزای تعطیلی به یه چیزی مشغولش کن که نره بیرون 

چهارمم وقتی تو نرفتی اونم نباید با داداشاش میرفت پیک‌نیک

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

سلام عزیزم سر قضیه بیرون رفتن خب تو شهر و جاهای شلوغ نباید رفت اما برااینکه ضد حال نشع بنظرت بهتر نبود حالا با ماشین میرفتی دوری میزدی یااصن یساعت میرفتین پارک خلوتی قدم میزدین ک اون مجبور نشه با برادرش بره اما درمورد پول هاتون خب خودتون دارید میگید شغلش عوض کردع و ندارع دیگ چارع ای نیس باید باهاش بسازی اگر داشت و بازم ازت پول میبرد اون موقع حقداشتی اما تو شرایطشو میدونی پس باشوهرت بساز عزیرم

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی...

عزیزممم... تو زندگی مشترک این چیزا پیش میاد... حساب این چیزا رو نکن... اما از من ب تو نصیحت ی پس انداز جداگونه داشته باش... یا طلا و سکه بگیر نتونه برداره... اونم مقصره اما شما ی کم حساسی... با عشق زندگی کن... من الان تو لحنت بی حالی و افسردگی رو دیدم گلم. خودتو داری اذیت میکنی. فدات شم مگه مردا میتونن تو خونه بمونن... اگه بمونه هم بداخلاقی میکنه باهات. البته شرایط الان فرق کرده قرنطینه و...

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

عزیزم اول اینکه شما اول زندگیتونه بجای عیدی دادن بهتره وقتی میبینی شرایط مالی شوهرت اینجوریه و درآمد نداره عیدی ندی اینجوری مادرها هم خوشحالترن، و اینکه بله درست میگه پول تو و شوهرت نداره من از 17سالگی شوهرم پولاشو داد دستم منم هرچی میتونستم کمکش دادم و باهم زندگیمونو ساختیم الانم 19سالمه و هیچوقت نشده بگیم پول من یا تو همیشه میگیم پول ما، دوم اینکه بحث قرنطینه بله درست میگی ولی خب واقعآ آدم دلش میگیره تو خونه باهاش حرف بزن اول زندگی نزار اینجور چیزا باعث سردی بشه بینتون 

واقعا معنی زندگی مشترک میدونی چیه؟ وقتی یه زندگی مشترکه یعنی همه چیییزش مشترکه. پول پس انداز همه چی مال هر دو نفره. تو میتونی این وسط واسه خودت پنهانی یه پس اندازی داشته باشی اما نه اینکه هرچی در میاری بگی مال خودمه و وظیفه مرده. 

زندگی مشترک یعنی وقتی همسرت دستش تنگه باهاش بسازی و کمکش کنی. پول در مقابل آرامش چه ارزشی داره؟ ارزشش انقد بالاس که با همسرت قهر باشی و جواب محبتاش رو ندی؟ 

درمورد اینکه تو روزای قرنطینه هم میره بیرون و تفریح حق کاملا با شماس. 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
قید ۶ تومنتو بزن بعیده بده شوهر من طلا گرمی ۱۰۰ بود رفت ۷ تومن طلاهامو فروخت قول داد تا اخر سال بخر ...

ببخشد درست نرسوندم بهتون . تومنو نبرده سود ۶تومنو برده وگرنه پولو ریخت به حسابم 

طلاهامم از پول عقدمون برام خرید میخام خفش کنم 

حیف دوسش دارم

میگم بهش  میگه رعایت میکنم مگه من میرم بغل مردم؟

بگو اگه ناقل بی علامت باشی من بگیرم خوبه

؟عذاب وجدان نمیگیری

پیاز داغش زیاد کن 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

از عوارض قرنطینه است باید تحمل کنید این روزها بگذره .سعی کن محیط خونه براش شاد نگه داری .مردها سخته تو خونه بمونن .وقتی هم هستند عصبی میشن .حالا یه وقتهایی با ماشین بگردین و لی محفل دوستانه نه .

عزیزم زن و مرد در کنار هم ما میشن .کمکش تا سرپا بشه پولت هم به رخش نکش تا اقتدارش از دست نده .شاید واقعا دستش تنگه و اینطوری رفع رجوع می کنه . پشت و پناه هم باشین با هم زندگیتون بسازین. خرج های اضافی کم کنید .نیاز نیست هدیه های سنگین بگیرین برای خانواده ها تون. به شاخه های گل بسنده کنین .روزهای خوش هم می رسند .

قید ۶ تومنتو بزن بعیده بده شوهر من طلا گرمی ۱۰۰ بود رفت ۷ تومن طلاهامو فروخت قول داد تا اخر سال بخر ...

خوبه باز گفته میده شوهر من ک میگه کلا طلاها مال منه هروقت بخوام میخرم هروقت بخام میفروشم الانم هیچی ندارم عمرو فروخته تا دعوا هم میشه سریع گوشیمو که دوماهه برام خریده ازم میگیره خیلی وقتا