2777
2789
عنوان

به يه موضوعى شك كردم 😐😐

643 بازدید | 49 پست

براى آزمايش سل فرى (همون free DNA كه با آزماش خون تشخيص ميدن جنين سندرم داون هست يا نه!) رفتم نسل اميد

موقع پركردن فرم، همون اول جنسيتى كه تو سونو بهم گفته بودن رو پرسيد و نوشت

در صورتيكه يكى از كاربردهاى خود اين آزمايش، تشخيص جنسيته

ميگم نكنه اصلاً آزمايش رو انجام نميدن (تو اين شرايط تحريم) و فقط پول مى گيرند و يه نتيجه الكى ميدن دستمون

نظر و تجربه شما چيه؟

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل امید تشخیص جنسیتش حرف نداره توی 12 هفته حتی.دکتر طهپاسب پور

آخه الان ديگه دكتر طماسب پور نيست اونجا

باور کن بعید نیست من خیلیارو دیدم که گرفتار میکنن میگن مشکوک با سندروم دارن و یه پول کلان میگیرن آخرش میگن هیچی نیست ....

واقعا از  جامعه پزشکی بی انصاف تر خودشونن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ربطی نداره. ببیک مثلا ما نمونه خون میگیریم اونی که فقط برامون مهمونه رو توش میسنجیم.اینم همونه.خواس ...

آخه يكى از فاكتورهاى محاسبه ريسك تو همين آزمايش جنسيت هم هست تا اونجا كه من خوندم

باور کن بعید نیست من خیلیارو دیدم که گرفتار میکنن میگن مشکوک با سندروم دارن و یه پول کلان میگیرن آخر ...

😐😐😐😐

به من گفت مشكلى نيست

ولى چون همه سونوهام رو هم همونجا رفتم ميگم نكنه درست نباشه

آخه فقط يه آزمايش رو نيلو دادم كه گفت ريسك سندرم داون بالاست

حالا نگران و گيج شدم😞