دیروز برای سومین بار توی جیب همسرم ناس دیدم اولین بار حدودا ۶ ماه پیش کنار رخت خوابمون دومین بار حدودا دوماه پیش داخل حماممون ودیروز داخل جیبش همش انکار کرد گفت ماله من نیست ۳۰سالشه من ۱۹ سالمه من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم از طرفی الان ۶ ماهه بابامو خواهرم فوت شدن نمیتونم ب مامانم بگمچون هم شهر دیگ ای هست هم ناراحتی خودش رو داره و دیشب بهش گفتم ب بابات میگم میترسه از باباش گفت با کتک از خونه بیرونت میکنم ک ازاین غلطا نکنی قلیونممیکشه اما کم ک اونم باید ب باباش میگفتم اما نگفتم شغلش انتظاماته هم شیفتیشم معتاده اما دیروز صبح اصلا با اون توی ی شیفت نبوده بچه ها لطفا بهمکمککنید یه پیشنهاد عاقلانه بدید۰😭😭😭😭😭یسالو نیمه عروسی کردیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو این کروناها الان ب کی بگماخه باباشم ی شهر دیگن بگمم نمیتونه بیاد کمکم کنه بهتره بزارم زمانی ک رو در رو شدیم رفتیم خونه باباش همونجا بگم بهش اونوقت اگعصبانی شد یکی هست تجاتم بده 😔
تو این کروناها الان ب کی بگماخه باباشم ی شهر دیگن بگمم نمیتونه بیاد کمکم کنه بهتره بزارم زمانی ک رو ...
حتما با خانوادش درمیون بزار و سعی کنید هیجانی نشین فکراتونو بزارین روهم اونوقت یکاری براش بکنین .مرکزی جایی بستریش کنین بدون شک مال خودشه و اعتیاد پیدا کرده.شما هم بهیچ وجه تا زمانیک از زندگیت مطمئن نشدی بچه دار نشو عزیزم.ی قربانی دیگ وارد زندگیت نکن