2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد البته بی نهایت بار خدا روشکر میکنم عزیزم😍

آفرین.ان شالله بسلامتی زایمان کنی و گل پسرت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ممنون عزیزم خدا گل پسر شما رو هم براتون نگه داره💕

فدای تو عزیزم ممنونم.همچنین😘😘

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
چشششم ان شاالله همممه ی مادر ها و شما و من به راحتی و سلامتی فارغ بشیم یه سوال شما با این وضعیت ف ...

نه من فقط احتمالا خالم بیاد کمک دست مامانم   شایدم نیاد

کاربری تازه نیستم  قبلی بخاطر بحث سیاسی ترکید😐
پسر بهتره یادختر

هیچکدوم جفتشم مال غریبس 

ازمامانم پرسیدم چرا پسردوس داری گفت توچقد ناراحتی ازاین موضوع گفتم خیلی زیاد گفت ببین دخترکم بابات مریضشد بهت گفتم قرص نداریم بخرید بیارید تاصب چشم انتظار موندیم نیاوردی درصورتیکه شوهرتم شنید تودختری چون اختیاری ازخودت نداری میگن پسر 

اگه اونشب به داداشت میگفتیم حتی اگه زنم داشت وزنش هم میگفت به مااچه چون اختیارش دسته خودش بود حتما تهیه میکرد نگاه کردم دیدم خب راستم میگه من اونشب بشوهرم گفتم بریم برابابام قرص بگیریم گفت نمیتونم خیلی اصرار کردم آخرشم چنتا فحش نثارم کردو خوابید ولی اگه داداشم میگفتن بازم بدون قرص میموند من الان خودم دوتا پسردارم مادرم همیشه میگه خوبه خیلیخوب شد برات ولی خب مادرشوهرم سه تاپسردوتا دختر داره میگه فرقی نداره جفتشممال غریبسس

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
هیچکدوم جفتشم مال غریبس  ازمامانم پرسیدم چرا پسردوس داری گفت توچقد ناراحتی ازاین موضوع گفتم خی ...

مادر شوهرت الکی میگه پسر دلسوزه مادره پسر همیشه پشت بوده ولی دختر فقط همدل همراز کاری از دستش برنمیاد فقط می‌تونه دلداری بده ولی اگه پسر مادرشو دوس داشته باشه تااخربن لحظه مرگ دستگیره مادرشه من آرزومه پسر داشته باشم دختر شیرینه ولی پسر پشتو پناه آدمه این واقعیته

مادر شوهرت الکی میگه پسر دلسوزه مادره پسر همیشه پشت بوده ولی دختر فقط همدل همراز کاری از دستش برنمیا ...

نمیدونم والا من خودم دوتا پسردارم دخترم دوست دارم ولی چون خودم خیلی سختی کشیدم تصادف وطلاق ووووووحرف مردم اذیتم کرده دیدم مادرم وپدرم چقد سرمن غصه خوردن اونه اصلا دختر زیاد باب میلم نیست

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘