منم دوقلو باردارم یکی پسریکی دختر فرقی ندارن اگه حتی دوتاش پسر میشدن یا دختر
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولدوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😍😍😍تو دلی های مامان عاشقتونم وخداروشکر بابت داشتنتون و روز شماری میکنم برا دیدن روی ماهتون
نمیدونم والا من خودم دوتا پسردارم دخترم دوست دارم ولی چون خودم خیلی سختی کشیدم تصادف وطلاق ووووووحرف ...
من بچه ندارم هر چی باشه سالم باشه دلم میخواست دختر باشه که دردودل کنم باهاش ولی آدم باپسر راحت نیست زیاد مردا تو خودشون میریزن اهل دردودل نیستن نگاه تواین سایت کلی زن میاد حرف میزنه دردودل میکنه ولی مردا اصلا حوصله حرف ندارن یا همچین سایتی برا ااقایون نیست ولی پسر به محاسن دیگه هم داره
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
حالا وقت داری اینترنتی سفارش بده بعد بنداز لباسشویی با نرم کننده پودر صابون بشورش برامنم دعا کن یه نی نی بهم خدا بده آخ که چقدر لذت داره مادر شدن خوشبحالت