2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بچه اولمه هیچ تصوری از حس مادری ندارم میترسم نکنه دوسش نداشته باشم😂😭

کاملا طبیعیه خواهرمم عین شما بود الان براش میمیره

برای سلامتی دوقولوهام گل پسرم و گل دخترم صلوات بفرستین♥️

من پسر باردارم . 

خب منم دختر دوس داشتم .

ولی الان هزاران مرتبه خدارو شکر میکنم که خدا بهم بچه داده . و همیشه از خدا میخوام بچم سالم و صالح باشه و عاقبت به خیر بشه :) 

خدا هر چی صلاح بدونه اون میده به ادم . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
وای نگو خواهشا. من واقعا برام فرقی نداشت از وقتی اینقدر استرس کشیدم بخاطر فشار خون پلاکت بالا بعد ها ...

نه ناشکر نیستم عزیزم 

خداروهم هزاران بار شکر میکنم برای این نعمتی که بهمون عطا کرده 

اما جون از پسربچه های فامیل خوشم نمیاد میترسم بعد زایمان مثل بقیه باشه برام

آره بابا عاشقش میشی منم همینجور بودم یک درصد هم به پسر دار شدن فکر نمیکردم اسم دختر انتخاب کرده بودم کلی لباس صورتی خریده بودم  هنوزم دختر بچه میبینم دلم میره اما پسر هم دوست داشتنیه فرقی نداره که

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
نه ناشکر نیستم عزیزم  خداروهم هزاران بار شکر میکنم برای این نعمتی که بهمون عطا کرده  ...

منم حوصله شلوغی ندارم. اما کار خدا اینقدر ملو شدم اینقدر حوصله دار شدم که نگو بعدم اونا بچه مردم هستن 😁

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍

من عاشق پسرمم ، خیلی با محبته ،کاراشون مردونه وبامزه اس🤗

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

من عاشششق پسرمممم زندگیمو براش میدم.برو خداروشکر کن عزیزم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...