2777
2789
عنوان

ابروریزی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 36 پست
برو مهریتو بذار اجرا نفقه ام بذار تا بفهمه کجا چه خبره اگ بچه ام نداری طلاق بگیر شوهر میکنی 

دقیقا مشکل اینجاست که حامله ام . فکر زن حامله رو تواین شرایط ...

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم یک کاری بکن و جوری شوهرتو بترسون حالا یا بگو حدا میشم یا هر حور که میدونی به واسطه همون قرصی که مصرف میکنه

که خواهرشو بره بشونه سر جاش که دیگه دخالت نکنه و هر چی هم سد زنگ نزنه

از اون ور هم به خانوادت بگو این دفعه زنگ زد بهش بگن هر چی لازم باشه دخترمون به ما میگه و قطع کنن

درسته ولی اخه مگه این دختر چکار کرده خواهرشوهرش ب خودش اجازه میده بگه طلاقش میدیم اصن بدترین کارم کر ...

باورت میشه اوایل عقد سر یه مساله ی خیلیی بی اهمیت به خواهراش گفته بود . مساله این بود که ازش پرسیدم از چه رنگی خوشت میادگفت چه اهمیتی داره  اخه؟؟ بعد رفته به خواهراش گفته بعد اینقدر دیگه داغون بود که بهش گفتن دیگه واقعا من حق دارم اوایل اهمیت نمیدادم . ولی الان فهمیدم چیزی نیست که به خونوادش و خواهراش نگه . اصلا حریم خصوصی نداریم 

من نمیدونم چه تصمیمی داری 

ولی درکل هر تصمیمی هم داشته باشی

بهتره به هیچکس اجازه دخالت ندی و‌با همه محترمانه صحبت کنی و بگی‌ زن و شوهرا ممکنه گاهی به اختلاف نظر برسند و خودشون دوتا کامل وسط ماجرا بودن و بهتره اجازه بدین خودمون مشکلمونو حل کنیم

و بگی اینکه یک طرفه صحبتا رو بشنویم و نمیتونیم قاضی خوبی باشیم و‌قضاوت درستی داشته باشیم

یا مثلا به خواهرهمسرتون بگین شما خواهر همسر من هستین  پس هنوز فامیل من هستین عضوی از خانواده من هستین بهتره کاری نکنیم کدورت بینمون پیش بیاد اگر دوست ریش سفیدی کنین مشکلی نیست یک مشاور معرفی کنین ما بریم مسایلمونو عنوان کنیم اینکه همسرم به شما از مسایل خصوصیمون گفته من راضی و‌موافق  نیستم  و مطمعنا من هم حرفایی و نارضایتی هایی دارم ولی من همچین اشتباهی نمیکنم ترجیحم صحبت با یک مشاور هست 

بنظرم اصلا وارد موضوعاتتون نکنش اینطوری بیشتر یاعث دخالتش میشین حتی به مادرتون هم چیزی گفت بگین بهشون بگن که این مسله بین خودشونه درست نیست من دخالت کنم و نمیتونمم قضاوت کنم با حرفای یک طرفه که شما میگین  اگر‌حرفی هست  کدورتی هست برن مشاوره

همون‌دادگاه طلاق هم اولش یک دوره مشاوره براتون میذارن

برین صحبت کنین شاید مسایلتون حل شد

اگرم نشد خداقل خیلی منطقی و در‌ارامش از هم جدا بشین نه با دعوا و‌کدورت

باورت میشه اوایل عقد سر یه مساله ی خیلیی بی اهمیت به خواهراش گفته بود . مساله این بود که ازش پرسیدم ...

اصلااا چنین مردی قابل اعتماد نیس.حتا اگه جدا هم نشدی فعلا بچه دار نشو

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
من نمیدونم چه تصمیمی داری  ولی درکل هر تصمیمی هم داشته باشی بهتره به هیچکس اجازه دخالت ندی و‌ ...

خیلی عاقل هستی عزیزم . ممنونم . خوب من با اون افریته که حرفی ندارم بهشم زنگ نمیزنم . به شوهرم چی بگم ؟؟

اگه خواهر شوهرت شوهر داره زنگ بزن به شوهرش اکه نه پدر شوهر یا مادر شوهر و بهش بگو من خودم بزرگ و عاقلم برا زندگیم تصمیم میگیرم حتی اگه شوهرم اختیارش دست شما باشه.بگو کسی حق نداره تو زندگیت دخالت کنه و این مرد الان شوهر تو هست.و وقتی نمیتونه تصمیم بگیره خودت افسارشو دستت میگیری و به کسی ربطی نداره