2777
2789
عنوان

ابروریزی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط بشرط رفتن پیش روانشناس برگرد...حتما باید درمان بشه وگرنه پیر میشی..از یطرف پدر بچتونه پس برای زندگیت بجنگ.دکتر خوب پیدا کن..یکبار برای همیشه دست و پای خواهرشو از زندگیتون جمع کن

دقیقا برای منم پیش اومد خ ش به بابام زنگ زده بود بی حیا. حالا سر چی باشه خوبه.....شوهرم با زن همسایه رابطه داشت و من فهمیدم و ..... الانم پررو پررو میاد خونه من. من که حلال نمیکنم. منم حرفای تولدی دوباره رو قبول دارم سعی کن همون جوری عمل کنی. عزیزم ارامشتو حفظ کن حیف خودتو اون نی نی ناز

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
خیلی عاقل هستی عزیزم . ممنونم . خوب من با اون افریته که حرفی ندارم بهشم زنگ نمیزنم . به شوهرم چی بگم ...

بستگی داره چه تصمیمی گرفته باشی

و به شرایطت برمیگرده 

اینکه با چه لحنی باهاش صحبت کنی مهمه

ولی درکل با توجه به مشکلات وسواسی که داره و همینطور مشکلات دیگه ای که دارین و‌عدم رعایت حریم خصوصی تون توسط  همسرت به شوهرت بگو بیا بریم مشاوره 

بهرحال چند سالی باهم زندگی کردیم همسر همدیگه هستیم دشمن خونی هم نیستیم مشکلمون هم باید حل بشه نه من میخوام وقت و عمر با ارزشمونو هدر بدم نه مطمعنا تو‌میخوای 

خودتم میدونی هردو انسانیم و‌مطمعنا نقص هایی داریم صفت های خوب و‌بد زیادی داریم 

درست هم نیست بریم‌به همه از عیب های طرف مقابلمون بگیم کدورت و‌دلخوری ایجاد کنیم و عیوب خودمونو نادید بگیریم

هیچکدوم کامل نیستیم من هم مطمعنا ناراحتی ها و دلخوری هایی دارم ولی درست نمیبینم اینها رو‌به خانواده ها بگم و از عیوب همسرم جلوی هم صحبت کنم چون با اینکارم نه تنها مشکل حل نمیکنم بلکه بیشترشم میکنم

بهرحال ما انتخاب های هم هستیم وقتی بهم بی احترامی میکنیم علنا یعنی به خودمون‌و‌انتخاب خودمون بی احترامی کردیم

بهش بگو بیا بریم مشاوره صحبت کنیم اگر مشکلاتمون حل شد که هیچ اگر نشد و به تفاهم نرسیدیم در‌نهایت ارامش از هم جدا میشیم یک‌زمانی همدیگرو انتخاب کردیم بنظرمون بهترین انتخاب هم بودیم حالا فهمیدیم مسیر زندگیمون از هم جدا شده 

ولی درست نیست که به هم بی احترامی کنیم اینطوری بیشتر خودمونو اذیت میکنیم و برای همدیگه خاطرات بدی میسازیم به جای حل مشکل بصورت مسالمت امیز مشکل‌و‌بیشتر میکنیم و‌حلشم نمیکنیم تازه کدروت ها رو‌بیشتر هم میکنیم

بستگی داره چه تصمیمی گرفته باشی و به شرایطت برمیگرده  اینکه با چه لحنی باهاش صحبت کنی مهمه و ...

ما به یکسال هم نرسیده زندگیمون . خواهرش سر اینکه من وقتی میرفتم شهرشون لباسامو میشستن بماند که چندبارخواستم بگم نه نشورید خودم میشورم . جالبیش اینجاست که مامانمم اینجا لباسای شوهرمو میشوره چون لباسشویی نداریم (حالا بماند چرا)مامانمم خوب جوابشو داد که منم لباسای برادرتو میشورم حتی شورتشو .

خواستم فقط ببینی چه ادمایین .

اون از قبل از عید خونشونه من خونه ی مامانم بعد قضیه اینطوری بود که سر یه قضیه ای من و مامانم میریم خونمون میخوابیم فقط یه شب . بعد بهم گیر داد که چرا وقتی بهت گفتم نرو رفتی . من البته یادم نبود همچین حرفی زده جدی میگم .قشرق به پا کرد که تو به حرف من گوش نمیدی و ...و خواهرشم زنگ زد ابروریزی . 

منم به فکر مشاوره افتادم ولی  حرف از طلاق زد . هیچ کدوم ازاین اتفاقات به اندازه ی حرف از طلاق زدن دل منو نشکوند  . اصلا موندم چجورادمیه

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد