2777
2789

یه مطلب تو کتاب خوندم برای اینکه انسان ازادی باشیم باید مثل بچه ها رفتار کنیم یعنی فقط به زمان حال فکر کنیک فکر به گذشته و اینده  ما رو اسیر و پیر میکنه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پیر شدم واقعا ۷_۸ سالی بیشتر نشون میده چهره ام از بس تو زندگیم حرص خوردم باعث و بانیش کرونا بگیره بحق علی سوختم تا عرش خدا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چه کسی از یه لحظه بعدش خبر داره، ولش کن اینده رو، از همین لحظه حال لذت ببر، هر چه بیخیالتر به اینده خوشبختر و ارومتریم

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

عزیز دلم اصلا نمی‌خواد که این همه به خودت ناراحتی و استرس وارد کنی . من پیشنهادم اینه که هر روز سوره فتح رو بخونید و دعای نادعلی تا چهل روز . حتما انشاالله بختت باز خواهد شد . از یاد خدا هم غافل نباش . ازش بخواه تا اجابت کنه تو رو 

چه جالب منم ۳۱ و مجردم و دقیقا همین فکرای تورو دارم  

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

واسه ازدواجتم برو تو سایت همسریابی ثبت نام کن مثل من که همسرمو اونجا پیدا کردم، درسته که 99 درصد ادماش اصلا نمیشه نام انسان روشون گذاشت اما مطمئناً میتونی یه نفر که به سلایقت بخوره پیدا کنی

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
چه حرکتی

مشخصه

خو اگ کار میخوای، باید در راستای استعدادات و تواناییات بری دنبالش... 

یا ازدواج، اون چیزیه ک بیشتر دس خدا تو کاره، اما مثلا میتونی معرفی شی یا اگ ا کسی خوشت میاد واسطه بفرسی و... 

💓💞💋... شبخیر ای نفست شرح پریشانی من... 💋💞💓